Produsul a fost adaugat in cos
  SUB STELE

  20.00 Lei

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  Transport gratuit pentru comenzi peste 85 lei

  Gen: Fictiune ISBN: 9789739342299 Limba: Romana Subgen: Literatura contemporana Autor: A.J.CRONIN Editura: Orizonturi Coperta: brosata Greutate: 0,500 Data aparitie: 2012 Pagini: 688 Colectia: TITANI AI LITERATURII Format: 13 x 20 cm

  Descriere

  Asemenea majoritatii cartilor lui Cronin, romanul de fata este conceput dupa o schema tip: un tanar entuziast erupe intr-un mediu inert, lupta violent contra acestuia, sufera infrangeri care ii tempereaza iluziile, dar, in cele din urma, perseverenta ii impune valoarea personala.

  Chiar daca rezistenta mediului nu este infranta, bresa care se creeaza ofera speranta unor victorii viitoare mai ample. In acest caz, tanarul este David Fenwick, medic,... evident - ca aproape toate personajele principale ale acestui mare scriitor -, provenit din regiunea Tynecastle - nume fictiv, dupa toate probabilitatile, pentru Newcastle, centrul minier al regiunii Northumberland. Lupta lui pentru ameliorarea conditiilor de viata si de munca ale celor mai oropsiti angajati din Marea Britanie, in acea vreme, se desfasoara pe fondul unor intense miscari politice fabiene, reformiste, laburiste si, nu in final, socialiste, deoarece este vorba exact despre perioada in care in regat au patruns primele idei marxiste, ce incita la revolutie.

  O tratare deosebit de complexa a unei epoci, pe multiple planuri, in care istoria se imbina cu fictiunea, oferind o lectura de neuitat.

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos