Produsul a fost adaugat in cos

  Angelologia

  - 20% Reducere

  29.28 Lei

  36.60 Lei

  Produs momentan indisponibil

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  Transport gratuit pentru comenzi peste 199 lei

  ISBN: 978-973-675-824-9 Autor: Danielle Trussoni Editura: Litera Data aparitie: 2010 Pagini: 736 Format: 12 x 19 cm

  Descriere

  În vremea aceea s-au ivit pe pamânt uriasi, mai cu seama de când fiii lui Dumnezeu începusera a intra la fiicele oamenilor si acestea începusera a le naste fii.” (Geneza, 6, 4)

  Evangeline era o copila atunci când tatal ei a încredintat-o maicutelor de la manastirea St Rose. La douazeci si trei de ani, descoperirea unei scrisori din 1943 îi reveleaza tinerei o istorie secreta de acum o mie de ani, un stravechi conflict între Societatea Angelologilor si nephilimi, rezultati din împreunarea îngerilor cu oamenii.

  Generatii întregi de angelologi si-au pus viata în slujba anihilarii nephilimilor, iar misiunea lor, careia Evangeline i-a fost de mult menita, o poarta din bucolica ei manastire în centrul opulentei newyorkeze.

  Angelologia, un roman care musteste de istorie si de personaje captivante, împleteste traditia biblica, mitul orfic si viziunea miltoniana a paradisului pierdut într-o poveste fascinanta, despre oameni obisnuiti prinsi într-o lupta care va decide soarta omenirii.

  O poveste de un fantastic sumbru. Intrigile pline de suspans si scenele de lupta apocaliptice îi confera o vigoare si o vitalitate emotionante.Publishers Weekly

  Roman deopotriva senzual si intelectual, Angelologia este un thriller teribil de inteligent, mai degraba în stilul lui Umberto Eco decât al lui Dan Brown, însa fara sentimentalismul confuz al elogiilor New Age sau al tratatelor catolice. (...) Pusa în scena cu vivacitate, Angelologia este plina de imagini aproape cinematografice, are o eroina energica si adaptabila si un personaj negativ de o cruzime eleganta. – The New York Times

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos