Accesorii

   • Produsele 1-2 (din 2)
   • 1
  • Produsele 1-2 (din 2)
  • 1

  Produse populare

  Accesorii cadouri

  Libraria este un univers aparte in care fantezia si emotia te cuprind ca intr-o panza de paianjen. Cartile cu povestile lor nesfarsite, canile, suporturile pentru pahare, diversele produse de papetarie, semnele de carte etc. sunt ”personajele” ce compun filmul experientei tale in aceasta lume fascinanta in care imaginatia si creativitatea prind forme materiale.

  Librex iti pune la dispozitie o gama elaborata de accesorii pentru cadouri originale si inedite. In oferta librariei noastre online, vei putea gasi accesorii pentru cadou inspirate din romanele preferate, din cartile cu povesti pentru copii sau chiar filmele iubite.

  Un accesoriu este o expresie a personalitatii posesorului. In consecinta, alegerea acestuia este un mesaj pe care il transmiti celor din jur. Atunci cand alegi sa faci cadou un accesoriu, acesta devine expresia emotiei tale fata de destinatar si impresia pe care personalitatea acestuia ti-o insufla. Totodata, arata cat de atent esti la pasiunile si preferintele personale. Un obiect mic, incarcat cu o simbolistica puternica, dincolo de dimensiune sau pret!

  Consulta oferta completa de accesorii si alege produsul care defineste cel mai bine preferintele si impresiile personale. Dragostea de carti si pentru personajul preferat poate fi purtata si altfel, intr-un mod original si atractiv, care sa completeze outfit-urile zilnice.

    Produsul a fost adaugat in cos

  Cumpărate frecvent împreună: