Autor Neale Donald Walsch

  LIBREX iti ofera cele mai noi carti ale editurii de la autori pe care ii indragesti deja sau de care te vei indragosti inca de la primele pagini citite.

  Cea mai populara carte tiparita de catre editura este "" (disponibila in categoria "" )

  Daca iti plac cartile editurii nu ezita sa comanzi de la libraria online Librex. Iti recomandam si urmatoarele edituri:

  Neale Donald Walsch este unul dintre autorii care a influentat viata a milioane de oameni din lumea intreaga, datorita seriei literare Conversatii cu Dumnezeu

   

  Donald Walsch s-a nascut in Wisconsin (SUA) pe data de 10 septembrie 1943 si nu a avut o viata usoara pana sa ajunga un scriitor cunoscut. A suferit atat fizic, dar si psihic, din cauza lipsurilor materiale, ceea ce l-a determinat sa afle mai multe despre spiritualitate si sa isi puna o serie de intrebari despre existenta. Aceste intrebari se regasesc si in cele mai cunoscute carti de Neale Donald Walsch. 

   

  In prezent, in lume sunt disponibile in jur de 30 de carti Neale Donald Walsch, iar in Romania sunt traduse peste 15. Cele mai cunoscute titluri ale lui Neal Donald Walsch sunt fara indoiala cele din seria Conversatii cu Dumnezeu, care au fost vandute in milioane de exemplare. Acestea au avut un impact pozitiv in randul cititorilor, multi dintre ei avand curajul sa isi schimbe viata si sa traiasca fericiti, fara frica, fara violenta si fara resentimente. 

   

  Donald Walsch nu s-a limitat doar la publicarea acestor carti, ci a infiintat si o serie de asociatii care ajuta oamenii sa isi regaseasca echilibrul in viata si sa uite de sentimentele negative care ii macina. 

   

  Neale Donald Walsch este considerat un mesaj spiritual de catre toti cei care si-au schimbat viata datorita cartilor sale. In ceea ce priveste viata personala, Donald Walsch are noua copii si a fost casatorit de patru ori. 

   

  Pe aceasta pagina vei regasi cele mai noi carti Donald Walsch, pe care suntem siguri ca le vei indragi de la prima pagina!