Carti de Agnes Martin-Lugand

  La LIBREX gasesti toate cartile disponibile ale autorului Agnes Martin-Lugand inclusiv noutati, exclusivitati si carti in limba engleza. Agnes Martin-Lugand a vandut deja sute de mii de exemplare de carti datorita modului de scriere si mesajului transmis. Oamenii citesc cu drag cartile scrise de Agnes Martin-Lugand si iti garantam ca iti vor placea si tie toate titlurile publicate pana acum de catre Agnes Martin-Lugand.

  Agnes Martin-Lugand este recunoscut pentru stilul sau de a transforma cuvintele in opere de arta si de a transmite emotii indiferent de subiectul abordat.

  Cea mai bine vanduta carte a Agnes Martin-Lugand de pe LIBREX este "Oamenii fericiti citesc si beau cafea".

  Gasesti toate cartile scrise de Agnes Martin-Lugand in categoria Agnes Martin-Lugand si in felul acesta ai ocazia sa descoperi si alte titluri interesante ale Agnes Martin-Lugand.

  Daca ti-a placut cartea Oamenii fericiti citesc si beau cafea iti recomandam si urmatoarele carti ale Agnes Martin-Lugand: "Ceea ce nu poate fi ascuns", "Viata e usoara, nu-ti face griji", "Pachet Agnes Martin-Lugand. Set 3 carti".

  Agnes Martin Lugand este o romanciera franceza care a cucerit inimile a milioane de oameni cu prima sa carte Oamenii fericiti citesc si beau cafea. Cartea a fost publicata in decembrie 2012 pe platforma Kindle Amazon si a fost imediat remarcata si apreciata de catre bloggeri si critici literari ce au incurajat-o sa publice romanul si pe hartie. Imediat ce a vazut lumina tiparului, cartea a fost vanduta in peste 300000 de exemplare numai in Franta si a fost tradusa si in mai multe limbi europene.

  Autoarea s-a nascut in Franta, la Saint Malo in anul 1979, iar primii ani ai carierei sale i-a petrecut profesand ca psiholog. Pe parcurs, si-a descoperit pasiunea pentru scris si astfel a renuntat la profesia sa de baza si s-a dedicat complet cartilor care au consacrat-o.

  Agnes Martin-Lugand nu se astepta ca Oamenii fericiti citesc si beau cafea sa devina o carte atat de populara, incat a fost vanduta in milioane de exemplare in intreaga lume si chiar sa fie ecranizata in SUA. Acest succes a incurajat-o sa scrie si in prezent poti citi si tu cele mai frumoase carti de Agnes Martin-Lugand disponibile pe Librex. 

  Pe aceasta pagina vei descoperi urmatoarele carti scrise de Agnes Martin-Lugand: Ceea ce nu poate fi ascuns, Inca aud muzica noastra in gand, Fericirea imi scapa printre degete, Imi pare rau, sunt asteptata, Lumina unui nou inceput, Viata e usoara, nu-ti face griji si bineinteles, Oamenii fericiti citesc si beau cafea.

  Succesul acestor carti de Agnes Martin-Lugand consta in modul unic de scris al autoare si in subiectele savuroase pe care le abordeaza. Fiecare carte este o noua provocare pentru cititor, deoarece niciodata nu poate fi pregatit pentru ceea ce va afla.

    Produsul a fost adaugat in cos