Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

Accesul librex.ro de catre dumneavoastra se supune politicii de confidentialitate si implica acceptul dumneavoastra cu privire la aceasta, reprezentand o intelegere intre parti.

Informatiile furnizate catre SC Librex Media International SRL sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse si anume efectuarea comenzilor, conform legilor in vigoare. Librex Media International nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu divulga datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata daca trimite o solicitare la office@librex.ro. Librex Media International isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

Librex Media International certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Librex Media International garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre Nume Companie pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.

Clientul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau va face publice (pe internet sau media), nici una dintre informarile primite de la Librex Media International.

De asemenea, numele site-urilor precum si insemnele grafice, sunt marci inregistrate in proprietatea Librex Media International si nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al proprietarului.

Imaginile publicate pe site au titlul de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). Librex Media International isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila.

Furnizarea datelor personale catre Librex Media International nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date.

 

  Produsul a fost adaugat in cos

Cumpărate frecvent împreună: