Autor Rhonda Byrne

  LIBREX iti ofera cele mai noi carti ale editurii de la autori pe care ii indragesti deja sau de care te vei indragosti inca de la primele pagini citite.

  Cea mai populara carte tiparita de catre editura este "" (disponibila in categoria "" )

  Daca iti plac cartile editurii nu ezita sa comanzi de la libraria online Librex. Iti recomandam si urmatoarele edituri:

  Rhonda Byrne s-a nascut pe data de 12 martie 1951 in Australia si a devenit cunoscuta dupa publicarea cartii Secretul si ecranizarea filmului cu acelasi nume. Datorita cartilor sale, in 2007, Rhonda Byrne a fost inclusa de catre Revista Time  in Top 100 cei mai influenti oameni ai lumii

  Nu a fost autoare inca de la inceputurile carierei sale: a lucrat mai intai ca producator radio, iar mai apoi ca producator de televiziune. Printre productiile TV la care a contribuit se numara: Oz Encounters: UFO's in Australia, Sensing Murder: Easy Street, Loves Me, Loves Me Not. Din 1994, Rhonda Byrne si-a infiintat propria companie de productie.

  Anul 2004 a fost cel care i-a schimbat complet viata: dupa moartea tatalui sau era deprimata, iar la sugestia fiicei sale, a inceput sa citeasca diferite carti despre gandirea pozitiva, legile atractiei si cum sa ai succes in viata. De aici si pana la publicarea cartii Secretul, nu a mai fost decat un pas.

  Pe aceasta pagina vei descoperi carti scrise de Rhonda Byrne, carti care au schimbat vietile a milioane de oameni. Bineinteles, iti recomandam sa citesti inainte de toate Secretul, o carte care initiaza oamenii in descoperirea gandirii pozitive si in tot ceea ce inseamna legea atractiei. Toti cei care au citit carti de Rhonda Byrne sustin ca viata li s-a schimbat in bine pentru totdeauna si ca i-a ajutat sa se redescopere si sa depaseasca etape dificile,

  Alte carti scrise de Rhonda Byrne cu un succes imens sunt: Puterea. The Power, Magia, Secretul: Invataturi zilnice (Secretul vol. 3), Eroul (Secretul).

   • Produsele 1-5 (din 5)
   • 1
  • 62.00 Lei
  • 58.90 Lei
  • - 5%
  • Produsele 1-5 (din 5)
  • 1