Carti de Rhonda Byrne

   • Produsele 1-2 (din 2)
   • 1
  • 99.00 Lei
  • 79.20 Lei
  • - 20%
  • Transport
   gratuit
  • Produsele 1-2 (din 2)
  • 1

  La LIBREX gasesti toate cartile disponibile ale autorului Rhonda Byrne inclusiv noutati, exclusivitati si carti in limba engleza. Rhonda Byrne a vandut deja sute de mii de exemplare de carti datorita modului de scriere si mesajului transmis. Oamenii citesc cu drag cartile scrise de Rhonda Byrne si iti garantam ca iti vor placea si tie toate titlurile publicate pana acum de catre Rhonda Byrne.

  Rhonda Byrne este recunoscut pentru stilul sau de a transforma cuvintele in opere de arta si de a transmite emotii indiferent de subiectul abordat.

  Cea mai bine vanduta carte a Rhonda Byrne de pe LIBREX este "Eroul (Secretul) - Rhonda Byrne".

  Gasesti toate cartile scrise de Rhonda Byrne in categoria Rhonda Byrne si in felul acesta ai ocazia sa descoperi si alte titluri interesante ale Rhonda Byrne.

  Daca ti-a placut cartea Eroul (Secretul) - Rhonda Byrne iti recomandam si curmatoarea carte a lui Rhonda Byrne: "Secretul Suprem"

  Rhonda Byrne s-a nascut pe data de 12 martie 1951 in Australia si a devenit cunoscuta dupa publicarea cartii Secretul si ecranizarea filmului cu acelasi nume. Datorita cartilor sale, in 2007, Rhonda Byrne a fost inclusa de catre Revista Time  in Top 100 cei mai influenti oameni ai lumii

  Nu a fost autoare inca de la inceputurile carierei sale: a lucrat mai intai ca producator radio, iar mai apoi ca producator de televiziune. Printre productiile TV la care a contribuit se numara: Oz Encounters: UFO's in Australia, Sensing Murder: Easy Street, Loves Me, Loves Me Not. Din 1994, Rhonda Byrne si-a infiintat propria companie de productie.

  Anul 2004 a fost cel care i-a schimbat complet viata: dupa moartea tatalui sau era deprimata, iar la sugestia fiicei sale, a inceput sa citeasca diferite carti despre gandirea pozitiva, legile atractiei si cum sa ai succes in viata. De aici si pana la publicarea cartii Secretul, nu a mai fost decat un pas.

  Pe aceasta pagina vei descoperi carti scrise de Rhonda Byrne, carti care au schimbat vietile a milioane de oameni. Bineinteles, iti recomandam sa citesti inainte de toate Secretul, o carte care initiaza oamenii in descoperirea gandirii pozitive si in tot ceea ce inseamna legea atractiei. Toti cei care au citit carti de Rhonda Byrne sustin ca viata li s-a schimbat in bine pentru totdeauna si ca i-a ajutat sa se redescopere si sa depaseasca etape dificile,

  Alte carti scrise de Rhonda Byrne cu un succes imens sunt: Puterea. The Power, Magia, Secretul: Invataturi zilnice (Secretul vol. 3), Eroul (Secretul).

    Produsul a fost adaugat in cos