Carti de Rodica Mijaiche

  La LIBREX gasesti toate cartile disponibile ale autorului Rodica Mijaiche inclusiv noutati, exclusivitati si carti in limba engleza. Rodica Mijaiche a vandut deja sute de mii de exemplare de carti datorita modului de scriere si mesajului transmis. Oamenii citesc cu drag cartile scrise de Rodica Mijaiche si iti garantam ca iti vor placea si tie toate titlurile publicate pana acum de catre Rodica Mijaiche.

  Rodica Mijaiche este recunoscut pentru stilul sau de a transforma cuvintele in opere de arta si de a transmite emotii indiferent de subiectul abordat.

  Cea mai bine vanduta carte a Rodica Mijaiche de pe LIBREX este "New York. Pasiuni ascunse - Seria Pasiuni, Vol. 1".

  Gasesti toate cartile scrise de Rodica Mijaiche in categoria Rodica Mijaiche si in felul acesta ai ocazia sa descoperi si alte titluri interesante ale Rodica Mijaiche.

  Daca ti-a placut cartea New York. Pasiuni ascunse - Seria Pasiuni, Vol. 1 iti recomandam si urmatoarele carti ale Rodica Mijaiche: "Londra. Pasiuni dezlantuite - Seria Pasiuni, Vol. 3", "J&C. Pasiune in dans - Seria Pasiuni, Vol. 4", "Pachet complet Rodica Mijaiche - Set 6 carti".

    Produsul a fost adaugat in cos