Autor Mark Manson

  LIBREX iti ofera cele mai noi carti ale editurii de la autori pe care ii indragesti deja sau de care te vei indragosti inca de la primele pagini citite.

  Cea mai populara carte tiparita de catre editura este "" (disponibila in categoria "" )

  Daca iti plac cartile editurii nu ezita sa comanzi de la libraria online Librex. Iti recomandam si urmatoarele edituri:

  Mark Manson este un autor ce a devenit cunoscut international in anul 2016, odata cu publicarea cartilor din seria ,,Arta subtila a nepasarii”. 

   

  Autorul Mark Manson s-a nascut pe 9 martie 1984 in Austin (Texas, SUA) si a absolvit Boston University in 2007. 

   

  Mark Manson este antreprenor, blogger si dating coach, pana in prezent ajutand mii de oameni din peste 30 de tari sa-si depaseasca problemele emotionale si sa isi imbunatateasca relatiile. 

   

  Drumul sau spre succes incepe in anul 2009, cand a deschis un blog, sperand sa isi poata castiga existenta ca un ,,nomad digital”. Prima carte scrisa de Mark Manson a fost Models: Women Trough Honesty, publicata in 2011. Insa, cartea care l-a ridicat pe culmile succesului a fost Arta Subtila a Nepasarii, publicata in 2016. Aceasta a ajuns pe locul 6 in New York Times BestSeller List, in categoriile ,,How-to” si ,,Miscellaneous in the week of October 2, 2016”. 

   

  Cartea a primit atat aprecieri, pentru modul inedit de a spune lucrurilor pe nume, dar si critici. Insa, milioanele de oameni care au citit pana acum cartea, spun ca le-a schimbat total viata. Acestea nu au fost singurele carti scrise de Mark Manson. La scurt timp, a fost publicata sin Arta Subtila a Disperarii, in care analizeaza impactul banilor, internetului si industriei de divertisment asupra vietilor oamenilor. 

   

  Mark Manson incearca printr-un limbaj sincer si taios sa ofere oamenilor solutii la diferite probleme ce le afecteaza viata. Iar succesul sau vine tocmai din modul in care isi exprima ideile. 

   

  In aceasta categorie, vei gasi cele mai populare carti Mark Manson

   • Produsele 1-4 (din 4)
   • 1
  • 129.00 Lei
  • 90.30 Lei
  • - 30%
  • Transport
   gratuit
  • Produsele 1-4 (din 4)
  • 1