Carti de Drept

  1 din 4
  • 57.90 Lei
  • 52.11 Lei
  • NOU
  • - 10%
  1 din 4

  Carti de Drept

  Cunoasterea legilor si drepturilor ar trebui sa fie un obiectiv nu doar pentru avocati. Insa daca lucrezi in domeniul justitiei cu atat mai mult si din biblioteca ta nu trebuie sa lipseasca ultimele noutati in materie de carti de Drept.

  Librex iti propune o gama extinsa de carti de Drept Civil, Penal, Codul Muncii, Administrativ etc., astfel incat sa nu fii prins in offside indiferent de specializarea aleasa.

  In oferta librariei noastre online vei putea gasi atat Codul de Procedura Civila, cat si volume in care sunt tratate teme precum plagiatul, libertatea de exprimare sau strategii de comunicare si Dreptul Publicitatii. De asemenea, vei putea gasi si carte de Drept care sa trateze problematica notiunilor elementare privind standardele de protectie a investitiilor in dreptul international sau legislatia asociatiilor de proprietari, plus multe altele.

  Consulta oferta completa si, cu siguranta, vei gasi acea carte de Drept de care ai nevoie. Profita de oferta de pret avantajos si completeaza-ti biblioteca de specialitate cu cele mai noi titluri care trateaza temele de interes. In plus, iti oferim transport gratuit la orice comanda.

    Produsul a fost adaugat in cos

  Cumpărate frecvent împreună: