La LIBREX gasesti toate cartile disponibile ale autorului Dumitru Constantin Dulcan inclusiv noutati, exclusivitati si carti in limba engleza. Dumitru Constantin Dulcan a vandut deja sute de mii de exemplare de carti datorita modului de scriere si mesajului transmis. Oamenii citesc cu drag cartile scrise de Dumitru Constantin Dulcan si iti garantam ca iti vor placea si tie toate titlurile publicate pana acum de catre Dumitru Constantin Dulcan.

    Dumitru Constantin Dulcan este recunoscut pentru stilul sau de a transforma cuvintele in opere de arta si de a transmite emotii indiferent de subiectul abordat.

    Cea mai bine vanduta carte a Dumitru Constantin Dulcan de pe LIBREX este "Creierul si Mintea Universului".

    Gasesti toate cartile scrise de Dumitru Constantin Dulcan in categoria Dumitru Constantin Dulcan si in felul acesta ai ocazia sa descoperi si alte titluri interesante ale Dumitru Constantin Dulcan.

    Daca ti-a placut cartea Creierul si Mintea Universului iti recomandam si urmatoarele carti ale Dumitru Constantin Dulcan: "Pachet complet Dumitru Constantin DULCAN. Set 6 carti", "Pachet Dumitru Constantin DULCAN, Set 4 carti", "Un promotor al noii spiritualitati".