Carti de Dumitru Constantin Dulcan

  La LIBREX gasesti toate cartile disponibile ale autorului Dumitru Constantin Dulcan inclusiv noutati, exclusivitati si carti in limba engleza. Dumitru Constantin Dulcan a vandut deja sute de mii de exemplare de carti datorita modului de scriere si mesajului transmis. Oamenii citesc cu drag cartile scrise de Dumitru Constantin Dulcan si iti garantam ca iti vor placea si tie toate titlurile publicate pana acum de catre Dumitru Constantin Dulcan.

  Dumitru Constantin Dulcan este recunoscut pentru stilul sau de a transforma cuvintele in opere de arta si de a transmite emotii indiferent de subiectul abordat.

  Cea mai bine vanduta carte a Dumitru Constantin Dulcan de pe LIBREX este "Creierul si Mintea Universului".

  Gasesti toate cartile scrise de Dumitru Constantin Dulcan in categoria Dumitru Constantin Dulcan si in felul acesta ai ocazia sa descoperi si alte titluri interesante ale Dumitru Constantin Dulcan.

  Daca ti-a placut cartea Creierul si Mintea Universului iti recomandam si urmatoarele carti ale Dumitru Constantin Dulcan: "Mintea de dincolo. Editia a II-a", "Un promotor al noii spiritualitati", "Inteligenta materiei. Editie Aniversara".

  Prof. Univ. Dr. Dumitru Constantin-Dulcan este unul dintre cei mai buni medici neurologi si psihiatri din Romania, o adevarata somitate, o persoana apreciata si respectata atat pentru cariera impresionanta, dar si pentru modul de gandire. De-a lungul vietii, a publicat numeroase carti, atat destinate specialistilor din domeniu, dar si carti ce se adreseaza publicului larg.

  Cea mai populara carte semnata de Dr. Dumitru Constantin-Dulcan este fara indoiala ,,Inteligenta materiei”, o carte distinsa cu premiul pentru filosofie al Academiei Romane ,,Vasile Conta”. Initial, aceasta carte a fost publicata sub forma cenzurata in timpul regimului comunist, dar a fost reeditata in anii ‘90. Este o carte considerata fenomen, care explica modul in care sistemul nervos analizeaza informatii provenite din fiecare celula din organism, iar astfel se incearca demonstrarea existentei lui Dumnezeu. Pe langa aceasta carte ce a starnit atat admiratie, dar si controverse, Dumitru Constantin-Dulcan a mai publicat si alte titluri destinate publicului larg, carti de filosofie si metafizica.

  Spre exemplu, in Creierul si Mintea Universului, se incearca demonstrarea teoriei care spune ca nu suntem singuri in Univers si ca avem un rol bine stabilit. Bineinteles ca nu putea fi lasat deoparte nici subiectul sensibil al mortii si a ceea ce se petrece dincolo de acest moment.

  In cartea ,,Mintea de dincolo”, Dumitru Constantin-Dulcan explica tot ceea ce se intampla in momentul mortii clinice si de ce este un fenoment extraordinar, un fenomen prin care Dumnezeu ne arata ca trebuie sa ne schimbam si sa ne schimbam viata in mai bine!

  Toate cartile publicate de catre Dumitru Constantin-Dulcan incearca sa demonstreze existenta Divinitatii si modul in care fiecare persoana are rolul ei bine stabilit pentru ca Universul sa functioneze in armonie. Daca va pasioneaza aceste subiecte, suntem convinsi ca vei aprecia cartile!

    Produsul a fost adaugat in cos

  Cumpărate frecvent împreună: