Carti de C. G. Jung

   • Produsele 1-16 (din 16)
   • 1
  • Produsele 1-16 (din 16)
  • 1

  La LIBREX gasesti toate cartile disponibile ale autorului C. G. Jung inclusiv noutati, exclusivitati si carti in limba engleza. C. G. Jung a vandut deja sute de mii de exemplare de carti datorita modului de scriere si mesajului transmis. Oamenii citesc cu drag cartile scrise de C. G. Jung si iti garantam ca iti vor placea si tie toate titlurile publicate pana acum de catre C. G. Jung.

  C. G. Jung este recunoscut pentru stilul sau de a transforma cuvintele in opere de arta si de a transmite emotii indiferent de subiectul abordat.

  Cea mai bine vanduta carte a C. G. Jung de pe LIBREX este "Introducere in psihologia jungiana".

  Gasesti toate cartile scrise de C. G. Jung in categoria C. G. Jung si in felul acesta ai ocazia sa descoperi si alte titluri interesante ale C. G. Jung.

  Daca ti-a placut cartea Introducere in psihologia jungiana iti recomandam si urmatoarele carti ale C. G. Jung: "Practica psihoterapiei - Opere Complete, vol. 16", "Viata simbolica - Opere complete 18/2", "Mysterium Coniunctionis. Cercetari asupra separarii si unirii contrastelor sufletesti in alchimie - Opere Complete, vol. 14/3".

    Produsul a fost adaugat in cos

  Cumpărate frecvent împreună: