Carti de Chantal Rialland

   • Produsele 1-2 (din 2)
   • 1
  • Produsele 1-2 (din 2)
  • 1

  La LIBREX gasesti toate cartile disponibile ale autorului Chantal Rialland inclusiv noutati, exclusivitati si carti in limba engleza. Chantal Rialland a vandut deja sute de mii de exemplare de carti datorita modului de scriere si mesajului transmis. Oamenii citesc cu drag cartile scrise de Chantal Rialland si iti garantam ca iti vor placea si tie toate titlurile publicate pana acum de catre Chantal Rialland.

  Chantal Rialland este recunoscut pentru stilul sau de a transforma cuvintele in opere de arta si de a transmite emotii indiferent de subiectul abordat.

  Cea mai bine vanduta carte a Chantal Rialland de pe LIBREX este "Familia care traieste in noi: ghid practic de psihogenealogie".

  Gasesti toate cartile scrise de Chantal Rialland in categoria Chantal Rialland si in felul acesta ai ocazia sa descoperi si alte titluri interesante ale Chantal Rialland.

  Daca ti-a placut cartea Familia care traieste in noi: ghid practic de psihogenealogie iti recomandam si curmatoarea carte a lui Chantal Rialland: "Impaca-te cu trecutul: dezvoltare personala cu ajutorul psihogenealogiei"

    Produsul a fost adaugat in cos

  Cumpărate frecvent împreună: