Carti de Chantal Rialland

   • Produsele 1-2 (din 2)
   • 1
  • Produsele 1-2 (din 2)
  • 1

  La LIBREX gasesti toate cartile disponibile ale autorului Chantal Rialland inclusiv noutati, exclusivitati si carti in limba engleza. Chantal Rialland a vandut deja sute de mii de exemplare de carti datorita modului de scriere si mesajului transmis. Oamenii citesc cu drag cartile scrise de Chantal Rialland si iti garantam ca iti vor placea si tie toate titlurile publicate pana acum de catre Chantal Rialland.

  Chantal Rialland este recunoscut pentru stilul sau de a transforma cuvintele in opere de arta si de a transmite emotii indiferent de subiectul abordat.

  Cea mai bine vanduta carte a Chantal Rialland de pe LIBREX este "Impaca-te cu trecutul: dezvoltare personala cu ajutorul psihogenealogiei".

  Gasesti toate cartile scrise de Chantal Rialland in categoria Chantal Rialland si in felul acesta ai ocazia sa descoperi si alte titluri interesante ale Chantal Rialland.

  Daca ti-a placut cartea Impaca-te cu trecutul: dezvoltare personala cu ajutorul psihogenealogiei iti recomandam si curmatoarea carte a lui Chantal Rialland: "Familia care traieste in noi: ghid practic de psihogenealogie"

    Produsul a fost adaugat in cos