Carti de Christel Petitcollin

  La LIBREX gasesti toate cartile disponibile ale autorului Christel Petitcollin inclusiv noutati, exclusivitati si carti in limba engleza. Christel Petitcollin a vandut deja sute de mii de exemplare de carti datorita modului de scriere si mesajului transmis. Oamenii citesc cu drag cartile scrise de Christel Petitcollin si iti garantam ca iti vor placea si tie toate titlurile publicate pana acum de catre Christel Petitcollin.

  Christel Petitcollin este recunoscut pentru stilul sau de a transforma cuvintele in opere de arta si de a transmite emotii indiferent de subiectul abordat.

  Cea mai bine vanduta carte a Christel Petitcollin de pe LIBREX este "Gandesc prea mult: cum sa iti gestionezi fluxul neintrerupt de ganduri".

  Gasesti toate cartile scrise de Christel Petitcollin in categoria Christel Petitcollin si in felul acesta ai ocazia sa descoperi si alte titluri interesante ale Christel Petitcollin.

  Daca ti-a placut cartea Gandesc prea mult: cum sa iti gestionezi fluxul neintrerupt de ganduri iti recomandam si urmatoarele carti ale Christel Petitcollin: "Copilul meu gândeste prea mult: cum sa îti întelegi si sa îti ajuti copilul hipersensibil, hiperemotiv si hiperempatic", "Scapa de manipulatori - exista solutii!", "Scapa de manipulatori - exista solutii!".

    Produsul a fost adaugat in cos

  Cumpărate frecvent împreună: