Carti de Dan-Silviu Boerescu

   • Produsele 1-31 (din 31)
   • 1
  • Produsele 1-31 (din 31)
  • 1

  La LIBREX gasesti toate cartile disponibile ale autorului Dan-Silviu Boerescu inclusiv noutati, exclusivitati si carti in limba engleza. Dan-Silviu Boerescu a vandut deja sute de mii de exemplare de carti datorita modului de scriere si mesajului transmis. Oamenii citesc cu drag cartile scrise de Dan-Silviu Boerescu si iti garantam ca iti vor placea si tie toate titlurile publicate pana acum de catre Dan-Silviu Boerescu.

  Dan-Silviu Boerescu este recunoscut pentru stilul sau de a transforma cuvintele in opere de arta si de a transmite emotii indiferent de subiectul abordat.

  Cea mai bine vanduta carte a Dan-Silviu Boerescu de pe LIBREX este "Mita Biciclista, femeia fatala de altadata".

  Gasesti toate cartile scrise de Dan-Silviu Boerescu in categoria Dan-Silviu Boerescu si in felul acesta ai ocazia sa descoperi si alte titluri interesante ale Dan-Silviu Boerescu.

  Daca ti-a placut cartea Mita Biciclista, femeia fatala de altadata iti recomandam si urmatoarele carti ale Dan-Silviu Boerescu: "Istoria si semnificatia numerelor", "Carmen Sylva, regina cu suflet de artist", "Dinamo. Renasterea „Cainilor rosii”".

    Produsul a fost adaugat in cos