Carti de Elvira Rotundu, Carmen Tomescu-Stachie

   • Produsele 1-2 (din 2)
   • 1
  • Produsele 1-2 (din 2)
  • 1

  La LIBREX gasesti toate cartile disponibile ale autorului Elvira Rotundu, Carmen Tomescu-Stachie inclusiv noutati, exclusivitati si carti in limba engleza. Elvira Rotundu, Carmen Tomescu-Stachie a vandut deja sute de mii de exemplare de carti datorita modului de scriere si mesajului transmis. Oamenii citesc cu drag cartile scrise de Elvira Rotundu, Carmen Tomescu-Stachie si iti garantam ca iti vor placea si tie toate titlurile publicate pana acum de catre Elvira Rotundu, Carmen Tomescu-Stachie.

  Elvira Rotundu, Carmen Tomescu-Stachie este recunoscut pentru stilul sau de a transforma cuvintele in opere de arta si de a transmite emotii indiferent de subiectul abordat.

  Cea mai bine vanduta carte a Elvira Rotundu, Carmen Tomescu-Stachie de pe LIBREX este "Manual pentru clasa a V-a - Istorie".

  Gasesti toate cartile scrise de Elvira Rotundu, Carmen Tomescu-Stachie in categoria Elvira Rotundu, Carmen Tomescu-Stachie si in felul acesta ai ocazia sa descoperi si alte titluri interesante ale Elvira Rotundu, Carmen Tomescu-Stachie.

  Daca ti-a placut cartea Manual pentru clasa a V-a - Istorie iti recomandam si curmatoarea carte a lui Elvira Rotundu, Carmen Tomescu-Stachie: "Caietul elevului pentru clasa a V-a - Istorie"

    Produsul a fost adaugat in cos

  Cumpărate frecvent împreună: