Carti de George W. Burns

  La LIBREX gasesti toate cartile disponibile ale autorului George W. Burns inclusiv noutati, exclusivitati si carti in limba engleza. George W. Burns a vandut deja sute de mii de exemplare de carti datorita modului de scriere si mesajului transmis. Oamenii citesc cu drag cartile scrise de George W. Burns si iti garantam ca iti vor placea si tie toate titlurile publicate pana acum de catre George W. Burns.

  George W. Burns este recunoscut pentru stilul sau de a transforma cuvintele in opere de arta si de a transmite emotii indiferent de subiectul abordat.

  Cea mai bine vanduta carte a George W. Burns de pe LIBREX este "101 povesti vindecatoare pentru adulti. Folosirea metaforelor in terapie".

  Gasesti toate cartile scrise de George W. Burns in categoria George W. Burns si in felul acesta ai ocazia sa descoperi si alte titluri interesante ale George W. Burns.

  Daca ti-a placut cartea 101 povesti vindecatoare pentru adulti. Folosirea metaforelor in terapie iti recomandam si urmatoarele carti ale George W. Burns: "101 povesti vindecatoare pentru copii si adolescenti. Folosirea metaforelor in terapie", "Vindecarea prin povesti. Culegere de cazuri destinata folosirii metaforelor terapeutice", "101 povesti pentru a spori starea de fericire si de bine".

    Produsul a fost adaugat in cos

  Cumpărate frecvent împreună: