Carti de GHEORGHE ONISORU

  La LIBREX gasesti toate cartile disponibile ale autorului GHEORGHE ONISORU inclusiv noutati, exclusivitati si carti in limba engleza. GHEORGHE ONISORU a vandut deja sute de mii de exemplare de carti datorita modului de scriere si mesajului transmis. Oamenii citesc cu drag cartile scrise de GHEORGHE ONISORU si iti garantam ca iti vor placea si tie toate titlurile publicate pana acum de catre GHEORGHE ONISORU.

  GHEORGHE ONISORU este recunoscut pentru stilul sau de a transforma cuvintele in opere de arta si de a transmite emotii indiferent de subiectul abordat.

  Cea mai bine vanduta carte a GHEORGHE ONISORU de pe LIBREX este "Stalin si poporul rus... Democratie si dictatura in Romania contemporana. Premisele instaurarii comunismului (vol.1)".

  Gasesti toate cartile scrise de GHEORGHE ONISORU in categoria GHEORGHE ONISORU si in felul acesta ai ocazia sa descoperi si alte titluri interesante ale GHEORGHE ONISORU.

  Daca ti-a placut cartea Stalin si poporul rus... Democratie si dictatura in Romania contemporana. Premisele instaurarii comunismului (vol.1) iti recomandam si curmatoarea carte a lui GHEORGHE ONISORU: "Stalin si poporul rus... Democratie si dictatura in Romania contemporana. Stalinismul in Romania (vol 2)"

    Produsul a fost adaugat in cos

  Cumpărate frecvent împreună: