Carti de Horatiu Catalano, Ion Albulescu

  La LIBREX gasesti toate cartile disponibile ale autorului Horatiu Catalano, Ion Albulescu inclusiv noutati, exclusivitati si carti in limba engleza. Horatiu Catalano, Ion Albulescu a vandut deja sute de mii de exemplare de carti datorita modului de scriere si mesajului transmis. Oamenii citesc cu drag cartile scrise de Horatiu Catalano, Ion Albulescu si iti garantam ca iti vor placea si tie toate titlurile publicate pana acum de catre Horatiu Catalano, Ion Albulescu.

  Horatiu Catalano, Ion Albulescu este recunoscut pentru stilul sau de a transforma cuvintele in opere de arta si de a transmite emotii indiferent de subiectul abordat.

  Cea mai bine vanduta carte a Horatiu Catalano, Ion Albulescu de pe LIBREX este "Specificul activitatilor didactice la grupele combinate: Ghid pentru cadrele didactice din invatamantul prescolar".

  Gasesti toate cartile scrise de Horatiu Catalano, Ion Albulescu in categoria Horatiu Catalano, Ion Albulescu si in felul acesta ai ocazia sa descoperi si alte titluri interesante ale Horatiu Catalano, Ion Albulescu.

  Daca ti-a placut cartea Specificul activitatilor didactice la grupele combinate: Ghid pentru cadrele didactice din invatamantul prescolar iti recomandam si urmatoarele carti ale Horatiu Catalano, Ion Albulescu: "Pedagogia jocului si a activitatilor ludice", "Ghidul profesorului din invatamantul primar simultan", "Alternativa educationala Step by Step: Abordari teoretice si pragmatice".

    Produsul a fost adaugat in cos