Carti de Jess Black

   • Produsele 1-4 (din 4)
   • 1
  • Produsele 1-4 (din 4)
  • 1

  La LIBREX gasesti toate cartile disponibile ale autorului Jess Black inclusiv noutati, exclusivitati si carti in limba engleza. Jess Black a vandut deja sute de mii de exemplare de carti datorita modului de scriere si mesajului transmis. Oamenii citesc cu drag cartile scrise de Jess Black si iti garantam ca iti vor placea si tie toate titlurile publicate pana acum de catre Jess Black.

  Jess Black este recunoscut pentru stilul sau de a transforma cuvintele in opere de arta si de a transmite emotii indiferent de subiectul abordat.

  Cea mai bine vanduta carte a Jess Black de pe LIBREX este "Aventurile domnului Walker: Un catel de companie cu spirit de aventura".

  Gasesti toate cartile scrise de Jess Black in categoria Jess Black si in felul acesta ai ocazia sa descoperi si alte titluri interesante ale Jess Black.

  Daca ti-a placut cartea Aventurile domnului Walker: Un catel de companie cu spirit de aventura iti recomandam si urmatoarele carti ale Jess Black: "Kitty nu e o pisica. Se da stingerea", "Kitty nu e o pisica: Pastrati linistea: caine de paza", "Kitty nu e o pisica. Gata de baita".

    Produsul a fost adaugat in cos