Carti de Julie Arcoulin

  La LIBREX gasesti toate cartile disponibile ale autorului Julie Arcoulin inclusiv noutati, exclusivitati si carti in limba engleza. Julie Arcoulin a vandut deja sute de mii de exemplare de carti datorita modului de scriere si mesajului transmis. Oamenii citesc cu drag cartile scrise de Julie Arcoulin si iti garantam ca iti vor placea si tie toate titlurile publicate pana acum de catre Julie Arcoulin.

  Julie Arcoulin este recunoscut pentru stilul sau de a transforma cuvintele in opere de arta si de a transmite emotii indiferent de subiectul abordat.

  Cea mai bine vanduta carte a Julie Arcoulin de pe LIBREX este "Parintii toxici: cum sa te vindeci de un parinte manipulator pervers narcisic".

  Gasesti toate cartile scrise de Julie Arcoulin in categoria Julie Arcoulin si in felul acesta ai ocazia sa descoperi si alte titluri interesante ale Julie Arcoulin.

  Daca ti-a placut cartea Parintii toxici: cum sa te vindeci de un parinte manipulator pervers narcisic iti recomandam si curmatoarea carte a lui Julie Arcoulin: "Stop manipularii mentale: cum sa te salvezi dintr-o relatie in care esti dominat psihologic"

    Produsul a fost adaugat in cos

  Cumpărate frecvent împreună: