Carti de Mihaela Grigoraș, Beatrice-Andreea Gherghel

   • Produsele 1-1 (din 1)
   • 1
  • Produsele 1-1 (din 1)
  • 1

  La LIBREX gasesti toate cartile disponibile ale autorului Mihaela Grigoraș, Beatrice-Andreea Gherghel inclusiv noutati, exclusivitati si carti in limba engleza. Mihaela Grigoraș, Beatrice-Andreea Gherghel a vandut deja sute de mii de exemplare de carti datorita modului de scriere si mesajului transmis. Oamenii citesc cu drag cartile scrise de Mihaela Grigoraș, Beatrice-Andreea Gherghel si iti garantam ca iti vor placea si tie toate titlurile publicate pana acum de catre Mihaela Grigoraș, Beatrice-Andreea Gherghel.

  Mihaela Grigoraș, Beatrice-Andreea Gherghel este recunoscut pentru stilul sau de a transforma cuvintele in opere de arta si de a transmite emotii indiferent de subiectul abordat.

  Cea mai bine vanduta carte a Mihaela Grigoraș, Beatrice-Andreea Gherghel de pe LIBREX este "Meduza magica: Carte despre acceptarea emotiilor".

  Gasesti toate cartile scrise de Mihaela Grigoraș, Beatrice-Andreea Gherghel in categoria Mihaela Grigoraș, Beatrice-Andreea Gherghel si in felul acesta ai ocazia sa descoperi si alte titluri interesante ale Mihaela Grigoraș, Beatrice-Andreea Gherghel.

    Produsul a fost adaugat in cos

  Cumpărate frecvent împreună: