Carti de Radu Paraschivescu

  La LIBREX gasesti toate cartile disponibile ale autorului Radu Paraschivescu inclusiv noutati, exclusivitati si carti in limba engleza. Radu Paraschivescu a vandut deja sute de mii de exemplare de carti datorita modului de scriere si mesajului transmis. Oamenii citesc cu drag cartile scrise de Radu Paraschivescu si iti garantam ca iti vor placea si tie toate titlurile publicate pana acum de catre Radu Paraschivescu.

  Radu Paraschivescu este recunoscut pentru stilul sau de a transforma cuvintele in opere de arta si de a transmite emotii indiferent de subiectul abordat.

  Cea mai bine vanduta carte a Radu Paraschivescu de pe LIBREX este "Recviem vesel pentru tata".

  Gasesti toate cartile scrise de Radu Paraschivescu in categoria Radu Paraschivescu si in felul acesta ai ocazia sa descoperi si alte titluri interesante ale Radu Paraschivescu.

  Daca ti-a placut cartea Recviem vesel pentru tata iti recomandam si urmatoarele carti ale Radu Paraschivescu: "In lume nu-s mai multe Romanii (planetei noastre asta i-ar lipsi)", "Orice om ii este teama. Un partid, doi ani si trei premieri", "Orice om ii este teama. Un partid, doi ani si trei premieri".

    Produsul a fost adaugat in cos

  Cumpărate frecvent împreună: