Carti de Rhoda Cummings

  La LIBREX gasesti toate cartile disponibile ale autorului Rhoda Cummings inclusiv noutati, exclusivitati si carti in limba engleza. Rhoda Cummings a vandut deja sute de mii de exemplare de carti datorita modului de scriere si mesajului transmis. Oamenii citesc cu drag cartile scrise de Rhoda Cummings si iti garantam ca iti vor placea si tie toate titlurile publicate pana acum de catre Rhoda Cummings.

  Rhoda Cummings este recunoscut pentru stilul sau de a transforma cuvintele in opere de arta si de a transmite emotii indiferent de subiectul abordat.

  Cea mai bine vanduta carte a Rhoda Cummings de pe LIBREX este "Ghid de supravietuire pentru copiii cu cu tulburari de spectru autist (si pentru parintii lor)".

  Gasesti toate cartile scrise de Rhoda Cummings in categoria Rhoda Cummings si in felul acesta ai ocazia sa descoperi si alte titluri interesante ale Rhoda Cummings.

  Daca ti-a placut cartea Ghid de supravietuire pentru copiii cu cu tulburari de spectru autist (si pentru parintii lor) iti recomandam si curmatoarea carte a lui Rhoda Cummings: "Ghid de supravietuire pentru copiii cu diferente de invatare"

    Produsul a fost adaugat in cos