Carti de Ulrike Motschiunig, Gisela Durr

   • Produsele 1-2 (din 2)
   • 1
  • Produsele 1-2 (din 2)
  • 1

  La LIBREX gasesti toate cartile disponibile ale autorului Ulrike Motschiunig, Gisela Durr inclusiv noutati, exclusivitati si carti in limba engleza. Ulrike Motschiunig, Gisela Durr a vandut deja sute de mii de exemplare de carti datorita modului de scriere si mesajului transmis. Oamenii citesc cu drag cartile scrise de Ulrike Motschiunig, Gisela Durr si iti garantam ca iti vor placea si tie toate titlurile publicate pana acum de catre Ulrike Motschiunig, Gisela Durr.

  Ulrike Motschiunig, Gisela Durr este recunoscut pentru stilul sau de a transforma cuvintele in opere de arta si de a transmite emotii indiferent de subiectul abordat.

  Cea mai bine vanduta carte a Ulrike Motschiunig, Gisela Durr de pe LIBREX este "Incepe cu viziunea - Ghid complet in 6 pasi pentru planificare, rezolvare de probleme si executie".

  Gasesti toate cartile scrise de Ulrike Motschiunig, Gisela Durr in categoria Ulrike Motschiunig, Gisela Durr si in felul acesta ai ocazia sa descoperi si alte titluri interesante ale Ulrike Motschiunig, Gisela Durr.

  Daca ti-a placut cartea Incepe cu viziunea - Ghid complet in 6 pasi pentru planificare, rezolvare de probleme si executie iti recomandam si curmatoarea carte a lui Ulrike Motschiunig, Gisela Durr: "Gram, kilogram - E randul tau acum"

    Produsul a fost adaugat in cos

  Cumpărate frecvent împreună: