Carti educative pentru copii si bebelusi

  5 din 22
  5 din 22

  Produse populare

  Educatia incepe inaintea primului cuvant, asa ca ajuta-l pe bebe sa deprinda abilitatea de a vorbi si de a cunoaste lumea ce-l inconjoara cu ajutorul cartilor educative pentru copii.

  Librex are o gama complexa de carti educative pentru copii si bebelusi care sa il ajute pe micutul tau sa se adapteze mai usor provocarilor si sa invete sa vorbeasca, sa scrie si sa citeasca. In oferta librariei noastre online, vei gasi atat carti pentru bebelusi care sa il ajute sa rosteasca primele cuvinte, cat si carti pentru pre-scolari si scolari.

  Fie ca esti in cautarea unor fise de lucru pentru matematica, fie a unor carti cu imagini care sa te ajute sa-l inveti pe bebe culorile, formele sau cuvintele – pe toate le gasesti in oferta Librex, plus o multime de alte materiale distractive si educative.

  Consulta oferta completa de carti speciale si comanda produsele care corespund nivelului si etapei in care se afla copilul tau. Cartile sunt prima usa catre descoperirea lumii si a Universului! Ajuta-l sa o deschida si sa afle misterele de dincolo de coperte!

    Produsul a fost adaugat in cos

  Cumpărate frecvent împreună: