Produsul a fost adaugat in cos
  Principiile succesului

  62.00 Lei

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  Transport gratuit pentru comenzi peste 149 lei

  ISBN: 9786068637587 Autor: Jack Canfiled Pagini: 650

  Descriere

  Cartea este mai mult decât o simplă colecţie de idei bune, ea include 64 de principii universal valabile utilizate de oameni de-a lungul vremii.

  “Principiile succesului” (The Success Principles), include principiile studiade, învăţate şi practicate de autor pe o perioadă de 30 de ani şi reprezintă un ghid util care va ajuta orice persoană să plece din locul în care se află pentru a ajunge în locul în care îşi doreşte să ajungă.

  “Principiile succesului” vă va învăţa cum să vă amelioraţi încrederea în propriile forţe, cum să abordaţi provocările zilnice pentru a vă realiza dorinţele. Cartea este mai mult decât o simplă colecţie de idei bune, ea include 64 de principii universal valabile utilizate de oameni de-a lungul vremii.

  Jack Canfield este un autor şi speaker motivaţional american, coautor al seriei “Supă de pui pentru suflet”, cu peste 250 de titluri şi 500 de milioane de copii în print în peste 40 de limbi. Jack Canfield este fondator şi CEO al The Canfield Training Group în Santa Barbara şi Fondator al Self-Esteem în Culver City, California. El deţine un record în Guinness Book pentru că a avut 7 cărţi în clasamentul de best sellere New York Times în acelaşi timp.

  Titluri de la acelasi autor

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos