Produsul a fost adaugat in cos

  Stapanul Inelelor - Fratia Inelului (vol. 1)

  55.99 Lei

  Produs momentan indisponibil
  Transport gratuit

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  ISBN: 978-606-609-367-5 Autor: J.R.R. Tolkien Editura: Rao Pagini: 640

  Descriere

  Frația Inelului este primul volum din deja celebra trilogie Stăpânul Inelelor. Trilogia este una dintre cele mai cunoscute serii de povești fantasy din lume. Primul volum a fost ecranizat în 2001, urmat la scurt timp și de cele două continuări. Împreună, cele trei ecranizări au obținut nu mai puțin de 18 premii Oscar.

  Primul volum prezintă personajele și pregătește cititorul de călătoria epică care va urma. Hobbitul Bilbo Baggins îi oferă urmașului său Frodo un inel misterios. Frodo afla că inelul este de fapt un artefact vechi de mii de ani care aparține Prințului Intunericului, Sauron. Dacă acesta va reuși să pună mâna pe inel, întreaga civilizație va fi pierdută.

  Singura speranță a pământenilor este să distrugă inelul, o misiune pe care Frodo și-o asumă. Împreună cu prietenii săi hobbiți, vrăjitorul Gandalf, piticul Gimly, Regele Aragorn și Elful Legolas, Frodo pleacă spre Mordor în speranța că va distruge inelul și va salva lumea.


   

  Descriere originală:

   

  De-acum celebra trilogie a lui J.R.R. Tolkien, "Stăpânul Inelelor", continuă povestea începută de autor în cartea sa Hobbitul. Sauron, Seniorul Întunecimii, a reuşit să adune toate inelele puterii, dorinţa lui fiind aceea de a stăpâni peste întregul Pământ de Mijloc. Dar pentru a-şi îndeplini visul îi lipseşte un inel special. Aici va începe odiseea tânărului hobbit Frodo, căruia i se încredinţează o misiune ciudată, el nu trebuie să găsească, ci să ascundă o comoară. Să ascundă Inelul. Frodo trebuie să pornească la drum din îndrăgitul său Comitat până în întunecatul Mordor, ca să distrugă teribilul Inel şi să-i zădărnicească planurile lui Sauron. O sarcină uriaşă pentru un hobbit atât de mic, dar Frodo nu va porni singur la drum. Reprezentanţii celor mai importante seminţii vor fi alături de el.

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos