Carti despre boli

  Produse populare

  Carti despre boli

  Atunci cand vine vorba despre sanatate, ajungem sa punem toata responsabilitatea asupra corpului si sa uitam ca ea ne este influentata in mod vital si de starea psihica.

  Librex are pentru tine o gama variata de carti despre boli si despre modul in care iti poti ajuta corpul sa se refaca, prin stabilirea unui regim de viata echilibrat, printr-o dieta a somnului sanatoasa si setarea unui mindset pozitiv.

  Descopera ”De ce ne imbolnavim” si cu ce boli provocate de stres te poti confrunta, catsimodul in care te poti elibera de acesta, astfel incat sa iti imbunatatesti starea de sanatate fizica si psihica. ”Iluzia bolii” nu este doar o teorie si poate fi cartea care iti va schimba viata pentru totdeauna. Ceea ce numesti boala, vei ajunge la concluzia ca este, de fapt, doar consecinta unui dezechilibru la nivelul unuia sau a mai multor dintre cele sapte procese fiziologice esentiale.

  Consulta oferta completa de carti despre boli si descopera o viziune noua despre modul de viata si motivele ce pot provoca dezechilibre la nivelul organismului tau si care pot conduce la somatizare. Profita de ofertele de pret avantajos!

    Produsul a fost adaugat in cos

  Cumpărate frecvent împreună: