Albume Romania

   • Produsele 1-4 (din 4)
   • 1
  • Produsele 1-4 (din 4)
  • 1

  Albume Romania

  Romania este mai mult decat politica sau oameni! Romania este emotie, traditie si frumos! Descopera minunile tarii noastre cu ajutorul unor Albume despre Romania, in care sa descoperi tara vazuta prin prisma emotiilor, peisajelor unice si a traditiilor specifice diverselor ”case”.

  Descopera Romania prin ochii Familiei Regale care a ales sa evoce sarbatorile de iarna intr-o maniera intima, bogata in intelesuri, in traditii si credinta. De asemenea, in colectia noastra de albume despre Romania vei putea afla despre viata la manastire, vazuta prin ochii Principesei Sofia.

  Pagina cu pagina, aceste volume iti vor releva parti din istoria romaneasca si te vor ajuta sa intelegi mai bine tara si modul in care se traieste dincolo de tumultul neincetat al orasului.

  Consulta oferta completa de albume si comanda volumul care sa te ajute sa iti formezi o viziune mai ampla si completa despre Romania. Preturile avantajoase sunt un motiv in plus sa raspunzi afirmativ dorintei tale de cunoastere si de explorare a tarii noastre. In plus, indiferent de valoarea comenzii, vei beneficia de transport gratuit.

    Produsul a fost adaugat in cos