Carti biologie & genetica

   • Produsele 1-5 (din 5)
   • 1
  • Produsele 1-5 (din 5)
  • 1

  Carti de biologie / genetica

  Poate orele de Biologie nu ti s-au parut interesante in perioada scolii, insa acum, ca adult, intelegi mult mai bine nevoia de a cunoaste informatii despre genetica umana si despre biologie.

  Perioada de pandemie ne-a determinat sa constientizam importanta informatiilor de genetica si biologie si efectele pe care acestea le au asupra sanatatii si vietii noastre. In consecinta, Librex iti pune la dispozitie o gama elaborata de carti de genetica si biologie, prin care sa afli raspunsurile intrebarilor care te macina.

  In gama noastra de carti de biologie si genetica, vei avea oportunitatea de a face ”O calatorie prin corpul uman”, avand astfel ocazia de a parcurge schite sistematice ale orelor de anatomie si fiziologia omului, cu respectarea curriculum-ului national de biologie. Aceste carti sunt utile atat profesorilor, in special celor aflati la inceput de drum in arta profesoratului si in activitatea de predare – invatare la clasa –, cat si elevilor in vederea pregatirii temelor curente sau pentru diferite concursuri si olimpiade scolare ori pentru admiterea la facultate.

  Consulta oferta completa de carti dedicate geneticii si biologiei si completeaza-ti atat biblioteca, dar si cunostintele generale, cu informatii utile chiar si in viata de zi cu zi. Profita de ofertele de preturi avantajoase, iar noi iti asiguram transport gratuit, indiferent de valoarea produselor achizitionate!

    Produsul a fost adaugat in cos