Carti cu sunete pentru copii si bebelusi

   • Produsele 1-1 (din 1)
   • 1
  • Produsele 1-1 (din 1)
  • 1

  Produse populare

  Copiii, pe cat sunt de mici, pe atat sunt de curiosi si avizi de cunoastere. Satisfa-i setea de cunoastere micutului tau inca din primele luni de viata si invata-l dragostea de lectura cu ajutorul unor carti cu sunete pentru copii si bebelusi.

  Librex iti pune la dispozitie o gama extrem de variata de carti cu sunete pentru copii si bebelusi. Acestea abordeaza teme de interes pentru copii, fiind gandite pe etape de dezvoltare. Un plus al acestui tip de carti pentru bebelusi cu sunete este faptul ca sunt extrem de versatile si reusesc sa ”creasca” odata cu micutul tau si sa-i mentina interesul treaz chiar si atunci cand este mai mare.

  In oferta de carti cu sunete poti gasi atat carti cu povesti, cantecele de noapte buna, cat si carti cu ajutorul carora micutul tau sa invete cifrele, alfabetul, partile corpului omenesc, cat si despre viata animalelor si insectelor etc.

  Acest tip de carti contribuie la dezvoltarea vocabularului copilului, cat si la imbunatatirea abilitatilor motorii fine si de coordonare mana-ochi. Atunci cand se va juca si cand va asculta povestile si cantecelele din cartile cu sunete, copilului ii va fi stimulata gandirea si va trebui sa faca conexiuni si analogii intre imagine si butonul pe care trebuie sa-l apese pentru a asculta melodia / poezia sau povestea.

  Consulta oferta completa de carti pentru copii si bebelusi cu sunete si comanda tipul potrivit etapei de dezvoltare in care se afla copilul tau. Fiecare carte il va surprinde cu ilustratii impresionante si colorate, care il vor ajuta sa-si contureze universul povestii redate.

    Produsul a fost adaugat in cos

  Cumpărate frecvent împreună: