Romaneste. Punct si de la capat
69.99 Lei
Transport gratuit pentru comenzi peste 199 lei
Descriere
Chef Florin Dumitrescu: "Mancarea romaneasca are suflet, are gust, are varietate si are traditie."
Renumit pentru pasiunea sa pentru aromele locale, chef Florin Dumitrescu prezintă în noua sa carte o colecție surprinzătoare de peste 60 de rețete românești culese din toată țara și adaptate la vremurile moderne, conform viziunii sale. Fiecare dintre preparatele din carte este prezentat împreună cu povestea sa, iar printre cele mai inedite se numără balmoșul, specific bucătăriilor din Bucovina, storceagul, descoperit în gospodăriile pescarilor, sau laptele de bou, descoperit în Țara Moților în căutarea rețetelor autentic românești.
Cartea este împărțită în patru capitole – Aperitive, Ciorbe, Feluri principale și Deserturi – care se bucură de aprecierea unor importanți chefi care semnează câte un citat pentru fiecare dintre acestea: Gheorghe Vătafu, Cristian Broglia, Henrik Sebok, Richard Hawke. Totodată, prefața primei cărți despre bucătăria românească modernă este semnată de celebrul chef francez Yannick Alleno, unul dintre cele mai importante nume din scena mondială de fine dining și deținător a 3 stele Michelin.
Titluri de la acelasi autor
Lasa un review
Opinii clienți (3)
” Demn de admirat “
” De cind avem "GATESTE CU MINE" gătim toți cu drag, și ne și amuzam. Hai sa gătim si astazi cu dl Florin , la masa va spunem toți "sărut mâna pentru masă " “
” Superba carte de bucate. Retete pe sufletul tuturor. “