Carti de matematica

  Carti de matematica

  Matematica este limba cu care Dumnezeu a scris Universul” – Galileo Galilei

  Librex iti pune la dispozitie o gama extrem de ampla de titluri de carti de matematica, in care aceasta stiinta este abordata si din perspectiva beletristica. Invata sa descoperi misterele matematicii dintr-o perspectiva care-ti va schimba modul de intelegere si perceptie al acestei materii. Descopera modul in care matematica iti influenteaza viata si cum te ajuta sa te organizezi si sa gasesti solutii eficiente la problemele de zi cu zi.

  In gama noastra de produse, vei descoperi carti care te vor ajuta sa intelegi cum aceasta disciplina este un instrument extrem de puternic, menit sa te ajute sa intelegi mecanismele universului.

  Citeste romane in care acest domeniu al stiintei este tratat intr-o alta lumina si descopera cat de frumoasa, poetica si surprinzatoare este, de fapt, matematica - aceasta disciplina pe care majoritatea ajungem sa o percepem ca fiind arida si plictisitoare.

  Descopera pasiunea in cifre si teoreme si ofera-ti posibilitatea de a descoperi adevarul despre fascinanta lume a teoremelor si ecuatiilor. Limbajul viu si accesibil cu care sunt tratate nasterea probabilitatilor, aparitia coordonatelor carteziene si inventarea computerelor sunt cateva dintre temele surprinse in aceste romane care descriu contextul istoric mai larg in care au fost facute descoperirile.

  Consulta oferta completa de volume si comanda romanele care te vor ajuta sa descoperi o alta fata, mult mai prietenoasa si interesanta, a matematicii. Misterul si pasiunea te vor invalui si te vor tine prins in mreje de la prima pana la ultima pagina.

    Produsul a fost adaugat in cos