Produsul a fost adaugat in cos

    Cumpărate frecvent împreună:

    78.00 Lei

    • LIBREX50
    • - 50%

    90.00 Lei

    • TRANSPORT GRATUIT
    • LIBREX50
    • - 50%

    18.50 Lei

    • LIBREX50
    • - 50%

    19.50 Lei

    • NOU
    • LIBREX50
    • - 50%

    39.00 Lei

    • NOU
    • - 20%

    24.50 Lei

    • LIBREX50
    • - 50%

    27.00 Lei

    • - 40%

    24.50 Lei

    • LIBREX50
    • - 50%

    29.50 Lei

    • LIBREX50
    • - 50%
    Glutenul: cum ne intoxica graul cultivat in prezent
    • LIBREX50
    • - 50%

    39.00 Lei

    19.50 Lei

    Economisesti 19.50 Lei

    Produs momentan indisponibil

    Transport gratuit pentru comenzi peste 199 lei

    Gen: Sanatate ISBN: 978-606-8560-67-0 Limba: Romana Autor: Julien Venesson Editura: Philobia Coperta: Brosata Pagini: 224 Colectia: Sanatatea Format: Fizic

    Descriere

    O ancheta jurnalistica ce sintetizeaza numeroase studii stiintifice serioase referitoare la gluten, realizate de specialisti in imunologie, toxicologie si alergologie si din care aflam cum consumul de grau supus modificarilor genetice a condus la o adevarata explozie de cazuri de intoleranta la gluten sau de boli autoimune!

    Autoritatile sanitare publice, nutritionistii si producatorii de alimente incurajeaza in mod curent consumul de cereale, sustinand ca este benefic pentru sanatate. Ancheta realizata in cartea de fata ne arata insa contrariul: daca eliminam graul din alimentatie, am putea fi mult mai sanatosi.

    Pentru cresterea randamentului recoltelor, agronomii au modificat foarte mult graul din punct de vedere genetic, dand astfel nastere unor varietati monstruoase ale plantei. Urmarea? Graul cultivat in prezent este mult mai bogat in gluten decat in vremurile stravechi, devenind asadar toxic.

    O persoana din trei are – fara sa stie – o sensibilitate la aceasta proteina. Niciodata medicii nu si-ar fi imaginat ca graul este responsabil pentru oboseala cronica, pentru probleme de digestie, pentru durerile de cap, artroza, vertij, neuropatii sau dureri musculare. Mai mult, in randul persoanelor cu o predispozitie genetica, glutenul poate declansa boli autoimune: boala celiaca, boala Crohn, scleroza in placi, diabet de tip I, poliartrita reumatoida…

    Daca medicina nu reuseste sa va vindece problemele de sanatate, atunci poate ca ar fi mai bine sa va intrebati ce anume mancati…

    Produse similare cu "Glutenul: cum ne intoxica graul cultivat in prezent"

    23.00 Lei

    • LIBREX50
    • - 50%

    24.00 Lei

    • LIBREX50
    • - 50%

    21.00 Lei

    • LIBREX50
    • - 50%

    19.00 Lei

    • LIBREX50
    • - 50%

    21.00 Lei

    • LIBREX50
    • - 50%

    20.00 Lei

    • LIBREX50
    • - 50%

    36.00 Lei

    • NOU
    • - 10%

    19.50 Lei

    • LIBREX50
    • - 50%

    19.50 Lei

    • LIBREX50
    • - 50%

    Recomandate pentru tine

    78.00 Lei

    • LIBREX50
    • - 50%

    90.00 Lei

    • TRANSPORT GRATUIT
    • LIBREX50
    • - 50%

    18.50 Lei

    • LIBREX50
    • - 50%

    19.50 Lei

    • NOU
    • LIBREX50
    • - 50%

    39.00 Lei

    • NOU
    • - 20%

    24.50 Lei

    • LIBREX50
    • - 50%

    27.00 Lei

    • - 40%

    24.50 Lei

    • LIBREX50
    • - 50%

    29.50 Lei

    • LIBREX50
    • - 50%

    Titluri de la acelasi autor

    Lasa un review

    Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

    Stocul pentru acest produs este epuizat.

    Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

      Produsul a fost adaugat in cos

    Cumpărate frecvent împreună:

    78.00 Lei

    • LIBREX50
    • - 50%

    90.00 Lei

    • TRANSPORT GRATUIT
    • LIBREX50
    • - 50%

    18.50 Lei

    • LIBREX50
    • - 50%

    19.50 Lei

    • NOU
    • LIBREX50
    • - 50%

    39.00 Lei

    • NOU
    • - 20%

    24.50 Lei

    • LIBREX50
    • - 50%

    27.00 Lei

    • - 40%

    24.50 Lei

    • LIBREX50
    • - 50%

    29.50 Lei

    • LIBREX50
    • - 50%