Produsul a fost adaugat in cos

  Cumpărate frecvent împreună:

  99.00 Lei

  73.00 Lei

  42.00 Lei

  22.40 Lei

  • - 30%

  27.00 Lei

  • - 40%

  27.30 Lei

  • - 30%
  Secretul

  75.00 Lei

  Transport gratuit pentru comenzi peste 199 lei

  ISBN: 978-973-87595-7-2 Gen: Dezvoltare personala Limba: Romana Autor: Rhonda Byrne Editura: Adevar Divin Coperta: Cartonata Pagini: 216 full-color Format: 14 x 18 cm

  Descriere

  Pe masura ce aflati Secretul, veti ajunge sa stiti cum sa aveti, sa fiti ori sa faceti tot ceea ce doriti. Veti ajunge sa stiti cine sunteti cu adevarat. Veti ajunge sa cunoasteti adevarata maretie care va asteapta în viata.

  Parti din Marele Secret s-au aflat în traditiile orale, în literatura, în diferite religii si filozofii, de-a lungul secolelor. Pentru prima data, toate partile Secretului au fost reunite într-o revelatie incredibila, care va transforma vietile celor ce o traiesc.

  Din aceasta carte, veti învata cum sa folositi Secretul în toate aspectele vietii dumneavoastra – obtinerea banilor, pastrarea si redobândirea sanatatii, relatiile interumane, fericirea si în orice interactiune pe care o aveti în aceasta lume. Veti începe sa întelegeti puterea ascunsa, nefolosita, care se afla în launtrul vostru si aceasta revelatie poate aduce bucurie fiecarui aspect al vietii dumneavoastra.

  Secretul cuprinde întelepciune de la învatatori din vremea noastra – barbati si femei care au folosit-o pentru a dobândi sanatate, bunastare si fericire. Aplicând cunoasterea Secretului, ei aduc la lumina întâmplari captivante de vindecare a unor boli, de redobândire a sanatatii, de depasire a unor obstacole si de obtinere a ceea ce multi oameni ar considera imposibil.

  Marele Secret a fost transmis de-a lungul epocilor, a fost mult râvnit, ascuns, pierdut, furat si adus cu mari sume de bani. Acest Secret vechi de secole a fost înteles de câtiva dintre cei mai importanti oameni din istorie: Platon, Galileo Galilei, Beethoven, Edison, Carnegie, Einstein – alaturi de alti inventatori, teologi, oameni de stiinta si mari gânditori. Acum, Secretul a fost dezvaluit lumii.

  „Pe masura ce aflati Secretul, veti ajunge sa stiti cum sa aveti, sa fiti ori sa faceti tot ceea ce doriti. Veti ajunge sa stiti cine sunteti cu adevarat. Veti ajunge sa cunoasteti adevarata maretie care va asteapta în viata.” - din Introducere.

  Despre Rhonda Byrne

  Datorita viziunii sale, autoarea Rhonda Byrne, aduce fericire milioanelor de oameni.

  Autoarea Rhonda Byrne, asemenea fiecaruia dintre noi, s-a aflat în propria calatorie a descoperirii. În drumul ei, a strâns o minunata echipa de autori celebri, teologi, învatatori, regizori de film, designeri, editori, oameni de succes pentru a destainui Secretul întregii lumi, iar datorita viziunii sale, aduce fericire milioanelor de oameni.

  “Daca gandim pozitiv si avem o orientare pozitiva, atragem oameni pozitivi, evenimente pozitive si situatii pozitive. Daca suntem negativi in orientare, sau maniosi, atragem oameni rai si maniosi si situatii negative. Astfel incat ajungi sa atragi lucruri asemanatoare gandurilor pe care le rumegi permanent in minte, indiferent daca aceste ganduri sunt constiente sau inconstiente”.

  Aceasta este una dintre principalele idei din cartea “Secretul”, al jurnalistei australience Rhonda Byrne, aparuta la editura Adevarul Divind in urma cu doi ani. Este o carte axata pe psihologia motivationala, care a facut furori in toata lumea.

  “Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit”.
  Buddha

  Din aceasta carte, veti învata cum sa folositi Secretul în toate aspectele vietii dumneavoastra – obtinerea banilor, pastrarea si redobândirea sanatatii, relatiile interumane, fericirea si în orice interactiune pe care o aveti în aceasta lume, potrivit librariabucuresti.com.

  “Urmeaza-ti fericirea si universul iti va deschide usi acolo unde erau doar ziduri”
  J. Campbell

  Potrivit autoarei, Marele Secret al Vietii este legea atractiei care spune ca lucrurile asemanatoare se atrag, astfel încât un gând atrage gânduri asemanatoare. “Lucrurile la care va gânditi cel mai mult sau asupra carora va concentrati cel mai mult se vor manifesta ca experienta dumneavoastra de viata pentru ca gândurile dumneavoastra se materializeaza”, sustine Rhonda Byrne.

  “Imaginatia este totul. Este puterea de previziune a ceea ce va urma in viata”. Einstein

  In viata unui om apar lucruri la care acesta s-a gandit, lucruri chemate prin gânduri persistente. “Pentru a sti ce gânditi, puneti-va întrebarea cum va simtiti. Emotiile sunt instrumente de valoare care va spun pe loc ceea ce gânditi.

  Este imposibil sa va simtiti rau si sa aveti în acelasi timp gânduri bune”, crede autoarea. “Pârghiile Secrete, cum ar fi amintiri placute, scene din natura sau muzica preferata, va pot schimba sentimentele si senzatiile si va pot comuta frecventa într-o clipa. Sentimentul iubirii are cea mai înalta frecventa pe care o puteti emite. Cu cât este mai mare iubirea pe care o simtiti si o emiteti, cu atât mai mare va fi puterea pe care o puteti folosi”.

  Autoarea crede ca asemenea Duhului chemat de Aladdin, legea atractiei ne îndeplineste orice porunca: “Procesul Creatiei va ajuta sa creati ceea ce doriti cu trei pasi simpli: cereti, credeti si primiti”. “A cere Universului ceea ce doriti este o ocazie de a va lamuri ce vreti. Atunci când v-ati clarificat spiritul si mintea, ati cerut de fapt.

  A crede înseamna sa actionati, sa vorbiti si sa gânditi ca si cum ati fi primit deja ceea ce ati cerut. Atunci când emiteti frecventa specifica receptarii, legea atractiei mobilizeaza oamenii, evenimentele si circumstantele pentru ca dumneavoastra sa primiti ceea ce doriti. A primi înseamna sa simtiti la fel cum ati simti atunci când dorinta v-ar fi împlinita. Simtindu-va bine acum, va comutati pe frecventa a ceea ce doriti.

  Pentru a slabi, nu va concentrati pe „pierderea în greutate”. În schimb, concentrati-va pe greutatea dumneavoastra ideala, perfecta. Traiti senzatia ca aveti greutatea optima si o veti „chema”.

  Rhonda Byrne crede de asemenea ca asteptarile constituie o forta de atractie puternica: “Asteptati-va sa obtineti lucrurile pe care le doriti si nu va asteptati la lucrurile pe care nu le doriti”.

  Exista, din perspectiva noastra, numai doua feluri de emotii: Unele bune si altele rele. Poti sa le denumesti cum vrei, dar in esenta toate EMOTIILE NEGATIVE -vina, mania sau frustrarea – produc aceeasi stare. Te fac sa te simti rau. Toate aceste emotii sunt de fapt un sistem de ghidare care iti spune ca ceea ce gandesti acum nu corespunde cu ceea ce vrei cu adevarat. La un alt nivel vorbim de o frecventa negativa, sau de vibratii negative sau cum vrei sa le numesti.

  EMOTIILE POZITIVE, crele care te fac sa te simti bine – speranta, fericirea sau iubirea constituie si ele un sistem de ghidare care iti spune ca ceea ce gandesti acum este in concordanta cu ceea ce iti doresti. Este simplu.

  Raspunsul este aici. Ce atrag in acest moment? Ei bine, ce simti? Ma simt bine. Foarte bine, continua sa faci asta. Sentimentele noastre sunt un mecanism de feed-back care ne spune daca suntem sau nu pe linia care trebuie daca suntem pe ruta sau nu. Cu cat te simti mai bine, cu atat esti mai bine pozitionat in raport cu ceea ce vrei. Cu cat te simti mai rau, cu atat esti mai rau pozitionat.

  Despre relaţii

  Daca doriti sa atrageti o relatie, sfatul lui Rhonda Byrne este sa va asigurati mai intai ca atât gândurile, cuvintele si actiunile voastre, cât si conditiile din mediul înconjurator nu va contrazic dorintele. “Daca nu va umpleti mai întâi propria fiinta, nu aveti nimic de daruit nimanui. Tratati-va cu iubire si cu respect si veti atrage oameni care va vor arata iubire si respect. Atunci când nu va simtiti bine în propria piele, blocati iubirea si veti atrage în schimb mai multi oameni si mai multe situatii care vor continua sa perpetueze aceeasi senzatie”, spune Rhonda Byrne.

  “Iti creezi propriul univers pe masura ce traiesti”.

  W. Churchill

  Ea recomanda celor angrenati intr-o relatie sa se concentreze pe ceea ce apreciaza la cealalta persoana si nu pe lucrurile in legatura cu care s-ar putea plange. “Atunci când va concentrati asupra punctelor tari, veti avea de-a face cu mai multe manifestari asemanatoare”, afirma Rhonda Byrne.

  Efectul Placebo

  Alte terorii ale autoarei se refera la legatura cauzala dintre ganduri si startea de sanatate. Ea spune ca efectul placebo este un exemplu al legii atractiei în actiune. Atunci când un pacient crede cu adevarat ca tableta este leacul, el primeste ceea ce crede si se vindeca.

  Concentrarea pe sanatatea perfecta este ceva ce putem face toti în profunzimea fiintei noastre, în ciuda tuturor lucrurilor care se pot întâmpla în afara noastra. Râsul atrage bucuria, elimina negativitatea si duce la vindecari miraculoase.

  Boala este tinuta în corp de gând, prin observarea bolii si prin atentia acordata starii de boala. Daca se întâmpla sa nu va simtiti bine, nu vorbiti despre asta, altfel situatia se va agrava. Daca ascultati oamenii vorbind despre boala lor, adaugati energie bolii. Mai bine, schimbati discutia catre lucruri bune si trimiteti gânduri puternice, vizualizându-i pe acei oameni în stare de sanatate deplina.

  Concentrarea pe lucrurile pozitive

  Atrageti lucrurile carora le rezistati, fiindca sunteti puternic concentrati asupra lor din punct de vedere emotional.
  Nu puteti ajuta lumea concentrându-va asupra lucrurilor negative. În timp ce va concentrati asupra evenimentelor negative, nu numai ca le furnizati energie, dar aduceti si mai multe lucruri negative în viata dumneavoastra.

  “Rezistenta impotriva unui lucru il face sa persiste”.

  C. Jung

  În loc sa va concentrati pe problemele lumii, acordati atentie si energie încrederii, iubirii, belsugului, educatiei si pacii.
  Nu vom epuiza niciodata lucrurile bune, fiindca sunt mai mult decât suficiente pentru fiecare. Viata presupune abundenta.
  Aveti capacitatea de a accesa aceste provizii nelimitate, prin gândurile si sentimentele dumneavoastra, si de a le aduce în propria viata.

  “Pretuiti si binecuvântati toate lucrurile din lume si veti anihila negativitatea si neîntelegerile, trecând astfel pe cea mai înalta frecventa – cea a iubirii”, spune Rhonda Byrne.

  Totul este energie

  “Sunteti un magnet de energie, astfel încât energizati „electric” totul catre dumneavoastra si va energizati „electric” pe dumneavoastra catre orice doriti.

  Sunteti o fiinta spirituala. Sunteti energie si energia nu poate fi creata sau distrusa – îsi schimba doar forma. Prin urmare, esenta dumneavoastra pura a existat dintotdeauna si va exista întotdeauna.

  Universul apare prin intermediul gândului. Noi suntem creatorii nu numai ai propriului nostru destin, ci si ai Universului.
  Avem la dispozitie o rezerva nelimitata de idei. Întreaga cunoastere, toate descoperirile si toate inventiile se afla în Mintea Universala ca posibilitati, asteptând ca mintea omeneasca sa le scoata la lumina. Pastrati totul în propria constiinta.
  Suntem cu totii interconectati si toti suntem Unu.

  Dati încolo dificultatile din trecut, codurile culturale si credintele sociale. Sunteti singura persoana care va poate crea viata pe care o meritati”, indemna Rhonda Byrne.

  “Fie ca gandesti ca poti, fie ca gandesti ca nu poti, oricum ai dreptate”.
  H. Ford

  Produse similare cu "Secretul"

  73.00 Lei

  49.99 Lei

  20.30 Lei

  • - 30%

  27.30 Lei

  • - 30%

  20.30 Lei

  • - 30%

  329.00 Lei

  • Transport
   gratuit

  27.30 Lei

  • - 30%

  Recomandate pentru tine

  99.00 Lei

  42.00 Lei

  22.40 Lei

  • - 30%

  27.00 Lei

  • - 40%

  27.30 Lei

  • - 30%

  48.90 Lei

  Noutati

  45.00 Lei

  • NOU
  • - 10%

  67.00 Lei

  45.00 Lei

  95.00 Lei

  59.00 Lei

  49.00 Lei

  29.00 Lei

  42.00 Lei

  29.00 Lei

  39.00 Lei

  Titluri de la acelasi autor

  73.00 Lei

  49.99 Lei

  99.00 Lei

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos

  Cumpărate frecvent împreună:

  99.00 Lei

  73.00 Lei

  42.00 Lei

  22.40 Lei

  • - 30%

  27.00 Lei

  • - 40%

  27.30 Lei

  • - 30%