Produsul a fost adaugat in cos

  Cumpărate frecvent împreună:

  66.30 Lei

  • NOU
  • - 15%
  • Transport
   gratuit

  89.99 Lei

  • - 50%
  • Transport
   gratuit

  59.99 Lei

  • Transport
   gratuit

  112.00 Lei

  • Transport
   gratuit

  176.40 Lei

  • NOU
  • - 40%
  • Transport
   gratuit

  51.95 Lei

  • NOU
  • - 50%
  • Transport
   gratuit

  59.00 Lei

  • - 25%
  • Transport
   gratuit
  Pachet Naran Gheser. Set 10 carti
  • NOU
  • - 50%

  651.96 Lei

  326.00 Lei

  Economisesti 325.96 Lei

  In stoc
  Transport gratuit

  Limba: Romana Gen: Spiritualitate Subgen: Ezoterism Tip carte: Clasica Autor: Naran Gheser Editura: Librex Publishing Coperta: Brosata Data aparitie: 2024 Format: Fizic

  Descriere

  Pachetul contine urmatoarele titluri:

  1. Tarot: Ghid complet - Arcanele Majore - DESCOPERA PUTEREA TRANSFORMARII PERSONALE CU AJUTORUL TAROTULUI

  „Tarot: Ghid complet - Arcanele Majore” este calauza esentiala ce te va ajuta sa explorezi in profunzime lumea misterioasa a Tarotului!

  Lasa-te purtat intr-o calatorie magica prin simbolismul arhetipal, numerologie si cabala, ce iti dezvaluie puterea transformarii personale a Arcanelor Majore.

  Prin acest ghid, vei intelege modul in care arcanele influenteaza subtil diferite aspecte ale vietii tale, precum emotiile, sanatatea, finantele si procesele interioare.

  Cu ajutorul tehnicilor de etalare si interpretare prezentate in ghid, vei fi capabil sa stapanesti intelesurile esoterice ale fiecarei carti si sa descoperi intelepciunea lor profunda.

  Descopera legatura dintre Tarot si Cabala si modul in care aceste doua sisteme lucreaza impreuna pentru a-ti oferi perspective noi si cu adevarat profunde despre tine insuti si despre realitatea fizica.

  Cartea contine tehnici de meditatie cu arcanele pentru a te ajuta sa intelegi concepte de numerologie, cum ar fi personalitatea si cartea sufletului.

  Indiferent daca esti incepator avansat in Tarot, aceasta carte este un ghid nepretuit, o resursa indispensabila si de neinlocuit.

  2. TAROT: GHID COMPLET – ARCANELE MINORE scrisa de Naran Gheser te va purta într-o călătorie în lumea tarotului, îndrumându-te, pas cu pas, către o înțelegere profundă a fiecărei cărți, prin prisma cabalei, numerologiei și simbolismului.

  Cu structura sa detaliată și capitole fascinante, acest ghid te va așeza pe calea evolutivă a Tarotului, dezvăluind calea mistică a cunoașterii, a devotamentului și dăruirii, oferind lecții de viață pentru voință, rațiune, emoții și aspecte materiale.

  Fiecare suită a Arcanelor Minore, Bâtele, Spadele, Cupele și Monedele, este detaliată în capitole distincte, dezvăluindu-le caracteristicile esoterice și impactul lor asupra vieții umane. Suita fiecărei cărți reprezintă aspecte fundamentale precum: simțurile, răspunsurile emoționale, procesarea conștientă a informațiilor și intuiția, fiecare aducând valori și înțelesuri unice.

  Descoperă secretele, conexiunile și înțelepciunea care așteaptă să fie revelate în această lectură de excepție, ce-ți va oferi o experiență transformatoare!

  3. TAROT - GHID COMPLET: CĂRȚILE DE CURTE te introduce într-o lume captivantă, oferind o perspectivă profundă asupra enigmaticelor cărți de curte. Prin abordarea sa practică, lucrare dezvăluie secretele ascunse ale acestor cărți, explorând conexiuni cu elemente precum Cabala și numerologia.

  Fiecare capitol este dedicat decriptării simbolismului specific al suitelor de cărți și modului în care acestea se interconectează cu cele patru elemente fundamentale, dezvăluind șaisprezece tipuri de personalitate similare cu cele din sistemul Myers-Briggs.

  De multe ori trecute cu vederea, cărțile de curte sunt, de fapt, pline de semnificații fascinante și pot adăuga o nouă dimensiune interpretărilor tale, îmbogățindu-ți înțelegerea și percepția etalărilor de Tarot.

  Cartea noastră oferă o perspectivă unică și practică asupra interpretării cărților de curte și aplicarea tehnicilor prezentate constituie un pas esențial pentru cei care doresc să exceleze în arta divinației si sa aprofundeze universul cartilor de spiritualitate si ezoterism.

  4. Numerologie hermetica

  Dincolo de cifre aparente si combinatii, exista o lume fascinanta a numerelor, o lume in care fiecare cifra ascunde o poveste, fiecare numar adaposteste un adevar si fiecare conexiune dezvaluie o intelepciune profunda.

  De la originile sale ancestrale la interpretarile contemporane, aceasta carte detaliaza in profunzime conceptele esentiale ale numerologiei si conexiunile sale cu cabala.

  Cartea este o calauza comprehensiva pentru cei pasionati de misterele numerelor si cautatorii de intelepciune profunda, oferind instrumentele necesare pentru a descifra semnificatiile ascunse ale cifrelor in propriile vieti si in lumea din jur; deschide portile catre un univers fascinant ghidandu-te spre:

  - Descoperirea si descifrarea numarul destinului si influenta acestuia in viata personala.

  - Explorarea provocarilor intampinate in viata si modalitatile de intelegere sau depasire a acestora.

  - Relevarea profunda a conexiuni numerologice cu Arborele Vietii si cunoasterea lui

  Naran Gheser te indruma cu maiestrie printr-o explorare exhaustiva a numerelor si a cabalei, dezvaluind legaturi si intelesuri subtile care te vor captiva si iti vor lumina calea spre o mai buna intelegere a fiinte umane si a rolului ei.

  5. Tainele si Lumina Alfabetului Divin

  Descopera cum sa folosesti in mod constient alfabetul ebraic pentru a-ti transforma viata!

  Naran Gheser te conduce intr-o calatorie fascinanta, unde vei deslusi misterele kabbalistice si cele ale unui alfabet vechi de secole, care poarta cu el secrete si taine spirituale profunde.

  Aceasta carte iti ofera o perspectiva unica, ce te va ghida pas cu pas prin fiecare litera ebraica. In paginile sale se dezvaluie simbolismul si semnificatia fiecarei litere, dar si conexiuni subtile cu textele biblice si modul in care aceste litere pot schimba perceptia asupra acestor texte. Fiecare litera are propria sa energie, propria sa vibratie unica si un sens profund, clar, care poate fi folosit de toti cei care-l cunosc.

  Fa primul pas pe drumul spre intelegere, iluminare si renastere!

  6. Arborele Vietii: Sfere de Lumina este o calatorie profunda si iluminatoare prin universul complex si fascinant al Kabbalei, un ghid pentru toti cei care cauta sa inteleaga misterele lumii si modul in care Dumnezeu se manifesta in fiecare aspect al vietii.

  Cartea reuseste sa aduca la lumina principiile fundamentale ale Kabbalei si te va ajuta sa iti dezvolti propria intelegere a divinitatii care se manifesta in Univers.

  Mai mult decat atat, aceasta carte ofera un parcurs practic al celor Zece Sefire de pe Arborele Vietii, incepand cu Malkut si terminand cu Kether, fiecare capitol fiind insotit de exercitii practice care te vor ajuta sa te apropii de fiecare sfera si sa intelegi corelatiile acestora cu propria viata.

  Patrunde in lumea mistica a Kabbalei si descopera secretele care stau la baza vietii, a Universului si a ta!

  7. Mistica Ebraica si Deschiderea Cerurilor te va initia intr-o calatorie transformatoare prin care vei experimenta puterea de schimbare a vietii personale, creand, totodata, conexiuni profunde cu Divinitatea si Universul.

  Cartea, scrisa intr-un limbaj clar si concis, iti ofera o abordare simpla si accesibila a practicilor kabbalistice, mistice si extatice, fara a necesita cunostinte de limba ebraica. Tehnicile prezentate sunt usor de urmarit si necesita doar un minim de timp si efort.

  Acest ghid cuprinzator iti va oferi instrumentele si cunostintele necesare pentru a debloca si activa potentialul spiritual precum si a experimenta beneficiile profunde ale acestei intelepciuni ancestrale.

  Indiferent daca esti in cautarea unei noi cai spirituale sau doresti doar sa-ti extinzi cunostintele existente, descopera aceasta lectura esentiala care iti va imbogati sufletul si mintea!

  Materialul prezentat este simplu, direct și nu necesită o cantitate mare de vizualizare sau imagini creative.

  Metodele de aici sunt potrivite în special pentru cei care doresc să aibă o experiență spirituală cabalistică, dar cărora le lipsește fie necesarul abilității de vizualizare, util pentru atât de multe dintre tehnicile prezente, fie cunoștințe de limba ebraică pentru a aborda un aspect mai profund și transformator al Cabalei.

  Materialul și metodele prezentate se doresc a fi cele tradițional cabalistice și hermetice, cu o transpunere clară, simplă și directă, pentru a putea fi utilizate de oricine dorește acest lucru și investește un timp minim necesar pentru a avea rezultate și experiențe autentice.

  Metodele descrise în acest material pot fi realizate fie de către un cabalist experimentat, fie de către un începător, cu aceeași ușurință și rezultate similare. Dacă tehnicile din aceste carti sunt practicate în mod regulat, există toate motivele să credem că toată lumea va putea atinge un anumit nivel de experiență conștientă a efectelor cabalistice, expandare a conștiinței, accesare a aspectelor interioare și a lumii invizibile.

  Pentru a realiza acest lucru cu succes și în mod semnificativ, este important să înțelegem mai întâi de ce avem această nevoie instinctuală de experiențe spirituale, în primul rând – ce anume avem, ce căutăm și de ce vrem și se pare că avem nevoie să mergem în lumea de dincolo.

  Conștiința umană există și accesează mai multe niveluri, iar opera unui ocultist, cel care practică metode ezoterice pentru a experimenta tot ce este posibil în aceste niveluri de conștiință, este să le integreze, iar în cele din urmă să realizeze unitatea cu Sursa Divină a Ființei sau Scânteia Divină. Pentru a ajuta în această sarcină, o varietate de modele sau paradigme, așa cum sunt adesea numite în științele materiale și sociale, sunt construite din experiențele celor care au parcurs drumul înaintea noastră. Modelele folosite sunt supuse unui grad de schimbare și chiar provocare pe măsură ce timpul trece, dar acestea sunt instrumente eficiente și necesare pentru a accesa nivelurile de conștiință pe care le dorim și pentru a ajunge unde vrem să fim.

  Ele sunt, de fapt, hărți ale conștiinței și, ca o hartă rutieră sau topografică, nu sunt teritoriul în sine. Hărțile ne ajută să înțelegem unde ne aflăm și ce se află înainte, în spatele și în jurul nostru, dar nicio cantitate de studiu al unei hărți nu poate înlocui experiența de a fi efectiv pe teren. Harta este un instrument, nu un teritoriu. Acest fapt important este adesea pierdut sau chiar neluat în seamă.

  Pentru a ajuta la clarificarea unor aspecte prezentate în această carte, este util să înțelegem cosmologia de bază cabalistic-hermetică, aspectele filozofice și psihologice, precum și diferitele metode folosite pentru a le integra într-o experiență cuprinzătoare și practică.

  În această carte, accentul principal este conștiința, din punctul de vedere al energiei și al simbolismului. Tehnicile prezentate pot fi văzute și ca o formă de interior alchimic, în care procesul de solve et coagula, sau de separare și recombinare, este utilizat ca instrument principal de transformare a conștiinței și de percepție a realității. Folosind literele ebraice se poate trece la purificarea și reprogramarea planurilor interioare, precum și la transformarea și modelarea realității exterioare manifestate.

  Prin urmare, este important să aveți o înțelegere atât a filozofiei tradiționale hermetice, cât și a filozofiei cabalistice.

  8.  Initiere in hermetism

  TEHNICI ȘI PRACTICI SACRE TRANSMISE DE INIȚIAȚI DE-A LUNGUL MILENIILOR

  Cartea Inițiere în Hermetism oferă o cale unică de a te conecta cu Lumina Divină și de a accesa de zece ori mai multă energie pe care să o direcționezi către obiectivele, visurile și dorințele personale.

  Cartea îți oferă toate resursele pentru a începe călătoria inițiatică în Hermetism, fiind ghidul esențial care te va alinia cu adevăratul tău destin.

  Cu ajutorul cărții poți manifesta:

  • o capacitate mai mare de a depăși stresul;

  • relații mai bune;

  • protecție spirituală;

  • auto-cunoaștere;

  • înțelegerea și eliberarea trecutului;

  • puterea de a crea viața pe care o dorești cu adevărat.

  De asemenea, vei câștiga:

  • conștientizare mai profundă;

  • conectare cu propria intuiție;

  • ghidare interioară;

  • deblocarea aspectelor ascunse;

  • accesarea misterelor universului.

  Aliniază-ți puterea personală pentru a fi în acord cu voința lui Dumnezeu, a Naturii și a Universului, creând o baza de energie pozitivă și Lumină pentru a putea gestiona mai ușor provocările și obstacolele vieții.

  Creează-ți viața pe care o dorești cu adevărat și protejează-ți propriul câmp de energie, lucrând în același timp cu îngeri și ființe de Lumină într-un mod mai profund.

  Inițiere în Hermetism îți va sta alături ca un tovarăș de încredere și un ghid sigur către lumina și puterea pe care o porți deja în interiorul tău.

  9. Puterea profetica a literelor ebraice

  Afla cum sa folosesti puterea profetica a literelor si sa interpretezi mesajele divine!

  Te-ai intrebat vreodata cum functioneaza divinatia? Vrei sa afli cum sa interpretezi mesajele divine? Te intrebi daca ceea ce iti doresti este in conformitate cu planul divin?

  Puterea profetica a literelor ebraice iti va deschide poarta catre intelepciunea profunda a alfabetului ebraic si arta divinatiei. Cartea te va purta intr-o lume magica si misterioasa, plina de cunostinte, ghidandu-te pe calea invatarii si a practicii divinatiei folosind literele ebraice.

  Naran Gheser subliniaza ca actul profetic si divinatoriu nu este doar o indemanare sau o abilitate, ci si o cale spirituala care trebuie urmata de oricine doreste sa obtina intelegere si iluminare. Cartea dezvaluie in detaliu secretele necesare savarsirii unui act de divinatie si cuprinde instrumente si tehnici pentru a dezvolta abilitatile divinatorii.

  10. PECEȚILE REGELUI SOLOMON - CHEIA TA CĂTRE ARMONIE ȘI PRESTIGIU

  Pecețile Regelui Solomon reprezintă o incursiune fascinantă în lumea talismanelor magice atribuite celebrului rege biblic Solomon. Aceste peceți sunt considerate a fi talismane cu puteri variate, folosite pentru a oferi răspunsuri și ajutor în fața problemelor și dorințelor oamenilor.

  Pecețile includ text și personaje dintr-o varietate de surse, precum Cartea Psalmilor, Vechiul Testament, Cartea formării sau diverse rugăciuni religioase. Înțelepciunea legendarului rege Solomon a fost ghidul creator al acestor peceți, care combină expresii geometrice, astrologice și combinații de ebraică, greacă și latină pentru a sublinia armonia dintre domeniile cerești și cele pământești.

  Aceste talismane sunt menite să asiste oamenii în toate aspectele vieții, de la mijloacele de trai, sănătate și relații, până la obținerea respectului, prestigiului și împlinirii personale. Utilizate de mistici și practicanți de-a lungul veacurilor, pecețile Regelui Solomon au fost recunoscute pentru capacitatea lor de a îmbunătăți viața și de a influența realitatea într-o direcție favorabilă.

  Pecețile asociate planetei Jupiter sunt considerate extrem de potente și sunt utilizate pentru:

  1. Invocarea și evocarea spiritelor lui Jupiter pentru abundență, succes și prosperitate materială.

  2. Obținerea gloriei, onorurilor și bogățiilor.

  3.  Protecția împotriva entităților malefice, vrăjilor și blestemelor.

  4.  Manifestarea puterilor, bogățiilor și calităților.

  5.  Accesarea și deschiderea cerurilor sau a cunoașterii Divine.

  6.  Protejarea împotriva pericolelor, sărăciei și limitărilor.

  7.  Menținerea bunurilor și proprietăților materiale.

  Prin intermediul acestei cărți, cititorii vor fi ghidați în utilizarea peceților Regelui Solomon pentru a atrage prosperitatea, succesul și protecția în viața lor.

  Descoperă tainele străvechi ale acestor peceți și îmbrățișează puterea lor transformatoare pentru a-ți modela destinul în conformitate cu dorințele și aspirațiile tale cele mai profunde.

  Produse similare cu "Pachet Naran Gheser. Set 10 carti"

  66.30 Lei

  • NOU
  • - 15%
  • Transport
   gratuit

  89.99 Lei

  • - 50%
  • Transport
   gratuit

  59.99 Lei

  • Transport
   gratuit

  176.40 Lei

  • NOU
  • - 40%
  • Transport
   gratuit

  59.00 Lei

  • - 25%
  • Transport
   gratuit

  118.00 Lei

  • - 50%
  • Transport
   gratuit

  101.50 Lei

  • - 30%
  • Transport
   gratuit

  58.00 Lei

  • - 50%
  • Transport
   gratuit

  96.60 Lei

  • - 40%
  • Transport
   gratuit

  Recomandate pentru tine

  112.00 Lei

  • Transport
   gratuit

  51.95 Lei

  • NOU
  • - 50%
  • Transport
   gratuit

  124.00 Lei

  • - 50%
  • Transport
   gratuit

  87.60 Lei

  • - 60%
  • Transport
   gratuit

  59.00 Lei

  • Transport
   gratuit

  69.00 Lei

  • - 50%
  • Transport
   gratuit

  101.12 Lei

  • - 20%
  • Transport
   gratuit

  71.56 Lei

  • NOU
  • - 60%
  • Transport
   gratuit

  Noutati

  39.51 Lei

  • - 10%

  67.05 Lei

  • - 10%
  • Transport
   gratuit

  69.21 Lei

  • - 10%
  • Transport
   gratuit

  49.41 Lei

  • - 10%

  64.26 Lei

  • - 10%
  • Transport
   gratuit

  59.31 Lei

  • - 10%
  • Transport
   gratuit

  59.31 Lei

  • NOU
  • - 10%
  • Transport
   gratuit

  59.31 Lei

  • - 10%
  • Transport
   gratuit

  64.35 Lei

  • NOU
  • - 10%
  • Transport
   gratuit

  59.31 Lei

  • NOU
  • - 10%
  • Transport
   gratuit

  Titluri de la acelasi autor

  59.99 Lei

  • Transport
   gratuit

  41.99 Lei

  • - 30%

  49.99 Lei

  • - 17%
  • Transport
   gratuit

  89.99 Lei

  • - 50%
  • Transport
   gratuit

  59.00 Lei

  • - 25%
  • Transport
   gratuit

  29.40 Lei

  • - 40%

  44.50 Lei

  • NOU
  • - 50%

  34.00 Lei

  • NOU
  • - 50%

  118.00 Lei

  • - 50%
  • Transport
   gratuit

  176.40 Lei

  • NOU
  • - 40%
  • Transport
   gratuit

  66.30 Lei

  • NOU
  • - 15%
  • Transport
   gratuit

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos

  Cumpărate frecvent împreună:

  66.30 Lei

  • NOU
  • - 15%
  • Transport
   gratuit

  89.99 Lei

  • - 50%
  • Transport
   gratuit

  59.99 Lei

  • Transport
   gratuit

  112.00 Lei

  • Transport
   gratuit

  176.40 Lei

  • NOU
  • - 40%
  • Transport
   gratuit

  51.95 Lei

  • NOU
  • - 50%
  • Transport
   gratuit

  59.00 Lei

  • - 25%
  • Transport
   gratuit