Produsul a fost adaugat in cos
  Pachet Legendele Olimpului. Set 2 carti

  98.00 Lei

  Transport gratuit pentru comenzi peste 199 lei

  Limba: Romana Autor: Gheorghe Popa-Lisseanu Editura: Librex Publishing Coperta: Brosata Data aparitie: 2022 Pagini: 640 Format: Fizic

  Descriere

  Pachetul contine urmatoarele carti:

  1. Legendele Olimpului: Zeii

  CELE MAI FASCINANTE LEGENDE ALE LUMII

  Povestile mitologiei grecesti sunt unele dintre cele mai faimoase din lume.

  Relatiile si disputele dintre zei au fost atribuite miturilor de creatie si povestilor de origine, iar influenta pe care acestia o aveau asupra muritorilor a contribuit la formarea si crearea unora dintre cele mai influente opere literare ale Greciei antice, povestile despre ei fiind spuse si astazi.

  In timp ce panteonul grec de zeitati era imens, cativa zei si zeite dominau miturile si cultul, ordinea prezentarii divinitatilor in care fiind impusa de importanta fiecarui personaj in parte: Zeus, Hera, Poseidon, Hades, Demeter, Phoebus, Artemis, Hephaestos, Hestia, Atena, Ares, Aphrodita, Hermes, Dionysos.

  Cei doisprezece olimpieni controlau multe aspecte ale lumii, de la vreme la agricultura si chiar dragoste. Ei au fost numiti olimpieni deoarece, potrivit traditiei, locuiau pe Muntele Olimp, un loc perfect, unde oamenii nu aveau acces, pe care l-au castigat dupa un razboi al zeilor care a durat zece ani, in care Zeus si-a condus fratii la victoria asupra generatiei anterioare de zei conducatori, Titanii.

  Cartea Legendele Olimpului–Zeii, deschide o fereastra catre lumea antica si influenta sa durabila, fascinand cititorii cu povestile si relatiile zeilor si muritorilor.

  2. Legendele Olimpului: Eroii

  Faptele eroilor din mitologia greaca sunt populare si iubite in toata lumea, povestitorii greci fiind bine cunoscuti pentru crearea de mituri si fabule care, de obicei, includeau ascensiunea unui om printr-o serie de provocari pentru a deveni in cele din urma o legenda al carei nume va fi cantat in toata tara.

  De la lupta lui Achile in razboiul Troian la nenumaratele conflicte si fapte vitejesti savarsite de eroi, cu sau fara ajutorul zeilor, legendele Olimpului cuprind nenumarate povesti ce continua sa fascineze cititorii si astazi.

  Termenul de „erou” este, poate, folosit in mod exagerat in zilele noastre, dar acesti oameni si semizei au fost legendari. Mitologia Greciei antice este plina de mari eroi care au ucis monstri, au luptat cu armate intregi, au trait povesti de dragoste sau au pierdut femei frumoase. Povestile complete dezvaluie adesea ca toti acestia erau personaje imperfecte... dar numele lor au trait timp de milenii.

  Cartea Legendele Olimpului – Eroii ofera un numar vast de legende despre zei, eroi si monstri, razboinici si regi, care reprezentau o parte importanta a vietii de zi cu zi in lumea antica.

  Produse similare cu "Pachet Legendele Olimpului. Set 2 carti"

  49.00 Lei

  123.13 Lei

  • - 30%

  60.00 Lei

  • - 20%

  60.00 Lei

  • - 20%

  110.00 Lei

  44.45 Lei

  • NOU
  • - 30%

  68.00 Lei

  • NOU
  • - 20%

  36.00 Lei

  • - 20%

  25.60 Lei

  • - 20%

  25.60 Lei

  • - 20%

  Titluri de la acelasi autor

  19.60 Lei

  • - 60%

  49.00 Lei

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Opinii clienți (2)

  Gheorghe Balutoiu
  Scris în 10 decembrie 2023
  Rating:

  ” “

  Gheorghe Balutoiu
  Scris în 10 decembrie 2023
  Rating:

  ” “

  Liliana Podhorodetchi
  Scris în 13 ianuarie 2023

  ”“

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos