Germana

   • Produsele 1-2 (din 2)
   • 1
  • Produsele 1-2 (din 2)
  • 1

  Manuale germana

  Limba germana este una dintre limbile considerate grele, insa care poate face diferenta dintre obtinerea unui job bine platit si a unui statut social scazut.

  Librex iti pune la dispozitie o gama elaborata de manuale de germana, care sa te ajute sa deslusesti toate enigmele gramaticii acestei limbi. Lucrarile din oferta librariei noastre online se adreseaza tuturor celor care isi doresc sa invete limba germana, de la incepatori, la avansati, profesori sau elevi.

  Explicatiile pe care le vei regasi in manualele de limba germana sunt insotite de exemple concludente, cu traducerea lor in limba romana. Adesea, acestea ofera cititorul si sugestii pentru o invatare mai usoara.

  Manualele din aceasta categorie sunt structurate astfel incat sa te ajute sa cunosti atat partile de vorbire, cat si partile de propozitie si propozitiile.

  Consuta oferta completa de manuale si alege modelul care se potriveste cel mai bine stilului tau de invatat. Profita de ofertele avantajoase de pret si iti asiguram transport gratuit.

    Produsul a fost adaugat in cos