10 cărți de neratat în luna octombrie

Serile lungi de toamnă sunt mai frumoase atunci când citești în liniște, sub o pătură pufoasă! Îți venim în ajutor cu reduceri de până la 85% la mii de cărți și pachete de cărți de pe Librex.ro în SALE de toamnă! Iată mai jos cele mai căutate titluri, iar pentru restul te așteptăm pe site!

 

În seara asta nu avem voie să plângem

O femeie în pragul morții.

Un bărbat incapabil să-și pună capăt vieții.

Vocile celor doi se ridică pe rând pentru a ne împărtăși povestea lor, suferințele, demonii lor și, mai mult decât orice, o dragoste nebună. O dragoste nebună, care inspiră, reunește și salvează în aceeași măsură în care poate să distrugă și să dezbine.nebună. O iubire care inspiră, reunește și salvează la fel de mult pe cât a distrus și despărțit.

Mitul Normalității

Gabor Mate ne poartă într-o călătorie epică prin care descoperim că modul în care bunăstarea noastră emoțională și felul în care ne conectăm în societate (pe scurt: modul în care trăim) este strâns legat de sănătate, boli și dependențe ... Această poveste captivantă și frumos scrisă are implicații profunde pentru viețile noastre, inclusiv pentru practica medicală și sănătatea mintală.

Cu peste patru decenii de experiență clinică, Gabor Maté a ajuns să recunoască predominanta înțelegere a „normalității” că fiind una falsă, deoarece neglijează cu totul rolul pe care atât traumele și stresul, precum și presiunile vieții moderne, le exercită asupra corpului și mintii noastre în detrimentul stării de sănătate. Cu toată expertiza și sofisticarea tehnologică, medicina occidentală eșuează să trateze persoana că întreg, ignorând modul în care cultura toxică din zilele noastre stresează organismul, încarcă sistemul imunitar și subminează echilibrul emoțional.

Frânturi din el

O poveste de dragoste epică, ce dezvăluie o lecție de viață importantă. O carte despre judecata greșită și despre societatea care crează răufăcători. Este, de asemenea, o poveste despre iertare. Despre iertarea propriei persoane. Este o poveste despre cum dragostea te poate face să vezi o persoană într-o nouă lumină.

O tânără mamă se zbate pentru dreptul de a face parte din viața propriului copil. Dar oare mai este loc pentru ea?

În urma unei greșeli tragice, Kenna Rowan a petrecut cinci ani în închisoare. După ce a fost eliberată, se întoarce în orașul unde a avut loc evenimentul fatidic și speră să-și vadă fiica, acum în vârstă de patru ani. Toți cei din jurul fetiței sunt hotărați s-o țină la distanță, indiferent cât de mult se străduiește tânăra să dovedească faptul că merită să facă parte din viața ei.

Singura persoană care nu o respinge de tot pe mama este Ledger Ward, proprietarul unui bar din oraș și, totodată, una dintre puținele verigi care o leagă pe Kenna de fiica ei.

Crima de la conacul Remy

Descoperă cum a început totul în acest prequel al multipremiatei serii-bestseller Crima Perfectă!

Pippa Fitz-Amobi nu are chef de petrecerea cu tematică polițistă pe care au pus-o la cale prietenii ei. Totuși, când începe jocul, Pip se trezește atrasă în lumea imaginară a intrigilor, a amăgirilor și a crimei. Dar, în timp ce adolescenta intră în rolul detectivului, încercând să descopere identitatea ucigașului, indiciu cu indiciu, moartea fictivă a lui Reginald Remy nu este singurul caz care nu îi dă pace. . .

Inimi purpurii

Când un soldat cu un trecut zbuciumat și o cântăreață aspirantă sunt de acord să încheie o căsătorie de conveniență pentru a obține anumite beneficii din partea armatei, niciunul dintre ei nu se așteaptă la mare lucru după ce a spus „Da”. Apoi lovește tragedia, iar linia dintre ceea ce este real și ceea ce este minciuna începe să se estompeze.

Cujo

Cujo este un Saint-Bernard de aproape nouăzeci de kilograme prietenos, iubitor și loial. Până într-o zi când totul s-a schimbat. Câinele a pornit la vânătoare și a intrat într-o grotă, unde a fost mușcat de un liliac. Cujo se îmbolnăvește din cauza mușcăturii și, ușor, ușor devine din ce în ce mai agresiv. Rapid, el devine centrul unui vârtej al terorii ce-i va absorbi pe toți din jurul său, terorizând locuitorii orașului Castle Rock.

„Cel mai tulburător roman al lui Stephen King!“ The New York Times

 

Tentație

Lasă-te pradă tentației și descoperă o poveste de dragoste interzisă dintre o studentă timidă și chipeșul ei profesor. Penny Taylor se îndrăgostește de James, profesorul ei foarte apreciat și inaccesibil, un fost miliardar care a renunțat la viața sa pentru a deveni profesor.

Bântuită de vise cu seducătorul profesor Hunter, Penny nu reușește să își respingă fanteziile, iar tentația de a-l avea devine tot mai mare. Oare emoția, pericolul și misterul din jurul profesorului Hunter o vor îngenunchea?

Din America, experiment în doi

Rosie Graham are o problemă. De fapt, are mai multe. Și-a dat demisia de la slujba ei bine plătită, că să se poată concentra asupra carierei sale ținute în secret: scrie romane de dragoste, iar acum a primit un termen-limită pentru noua ei carte. Însă intră într-o mare pană de inspirație. Și, de parcă n-ar fi de ajuns, tavanul apartamentului ei din New York se prăbușește — la propriu. Rosie se duce acasă la prietena ei, Lina, fară să știe că aceasta deja i-a împrumutat apartamentul lui Lucas, unul dintre verii ei. Spre uimirea lui Rosie, Lucas îi propune să locuiască împreună în apartamentul Linei, până când ea își vă găsi o altă locuință.

În curând, Rosie descoperă că vărul Linei tine morțiș să-i sară în ajutor, aidoma unui cavaler spaniol în armură strălucitoare. Numai că acest cavaler umblă prin apartament doar cu un prosop pe el, are un zâmbet care-i sucește mințile, un accent irezistibil și un talent uimitor la gătit.

Sfâșiere

Tot ce credea Ivy Morgan că știe nu mai e valabil. După ce a fost trădată și aproape ucisă de prințul din Lumea de Dincolo, tânăra se trezește grav rănită și cu sufletul bucăți. În plus, a aflat și un secret cumplit, pe care este silită să îl protejeze cu orice preț. Nimeni nu trebuie să îl afle, cu atât mai mult membrii Ordinului, care, odată informați, crede Ivy, ar ordona să fie omorâtă.

Și apoi, în peisaj continuă să existe trimisul sexy și plin de tatuaje al Elitei, seducătorul Ren Owens, care i-a furat inima. Pasiunea care îi leagă este incontestabilă, dar Ivy știe bine că Ren a pus întotdeauna mai presus de orice datoria față de Ordin – în aceste condiții, daca ar descoperi adevărul, luptătorul nu s-ar mai apropia niciodată de ea. Asta dacă ar decide să o lase în viață. Și totuși, cum poate să trăiască Ivy cu propria persoană când își minte iubitul? Însă, cum prințul se apropie tot mai mult, cu scopul declarat de a deschide pentru totdeauna porțile către Lumea de Dincolo, Ivy rămâne fară variante.

Dacă nu își da seama rapid în cine se poate încrede, nu doar inima ei vă fi făcută una cu pământul, ci și civilizația însăși.

Dulce Uitare

Elena e poreclită Dolce Abelli datorită firii sale calde și supuse. Zâmbește la comandă și e fermecătoare în toate împrejurările. Este fiica preferată a familiei, prințesa desăvârșită a unui clan mafiot… sau, cel puțin, așa a fost până nu de mult timp.

Acum, când se privește în oglindă, tot ce vede este sângele de pe propriile mâini, că o vopsea purpurie.

În apele tulburi ale mafiei newyorkeze, s-a stabilit că sora Elenei să se mărite cu Nicolas Russo. El e un capo dei capi, un sef, un trișor, un viclean — chiar și după standardele mafiei. Are o reputație mai întunecată decât costumele și cravatele negre pe care le poartă. Prima interacțiune dintre Elena și Nicolas a fost plină de tensiune și pasiune inexplicabile din ambele părți. Însă Elenei nu îi plac nici Nicolas, nici legile după care trăiește el. În ciuda acestui fapt, în prezența lui totul și toate dispar, iar atracția față de acest bărbat o mistuie fară încetare.

  Produsul a fost adaugat in cos

Cumpărate frecvent împreună: