10 cărți pe care le poți face cadou de Crăciun

Pentru că vine sezonul sărbătorilor de iarnă, automat vine și sezonul cumpărăturilor și a cadourilor. Până la urmă, mare parte din farmecul Crăciunului și al anului nou constă în febra cumpărăturilor și în oferirea cadourilor. Fie că plănuiești să te apuci de căutat un cadou pentru părinți, pentru persoana iubită sau pur și simplu pentru o persoană la care ții, sunt sigură că alegerea nu este ușoară. Tocmai din această cauză am hotarât să ajut cum pot. Astfel am întocmit o listă cu zece cărți care sunt numai bune de făcut cadou pentru o ocazie specială ca și sărbătorile de iarnă.


1. Eleanor & Park – Rainbow Rowell

Sau orice carte scrisă de Rainbow Rowell, sincer. Cărțile ei au puterea de a te ține în casă chiar și pe cea mai frumoasă vreme. Însă atunci când ninge, iar luminile de Crăciun pâlâie, nu cred ca este carte mai potrivită decât aceasta ca să te facă să stai în casă, la căldură, citind minunata poveste de dragoste a celor doi adolescenți.


2. Second Life – S.J. Watson

Recent apărută în România, cartea aceasta sunt sigură că îți va oferi un Crăciun mult mai palpitant decât orice altă carte thriller. Până la urmă, vorbim de S.J. Watson!


3. Toate acele locuri minunate – Jennifer Niven

Toate acele locuri minunate este o carte palpitantă, frumos scrisă, care te va face să îți dai seama că există multe locuri minunate, de multe ori acestea fiind alături de cei dragi. O carte numai buna de citit noaptea târziu, lângă Bradul de Crăciun.


4. Pădurea norvegiană – Haruki Murakami

Pădurea norvegiană este cartea numai bună de dăruit persoanei iubite. Povestea de dragoste din carte transmite atât de multe, încât topește și zăpada. O carte genială, ce te va face să iubești viața din ce în ce mai tare.


5. Printre tonuri cenușii – Ruta Sepetys

Pentru persoanele care se relaxează cu o carte de război, aceasta este carte potrivită. Printre tonuri cenușii este o emoșionană poveste de viață, dar și de dragoste, trăită printre tonurile gri ale războiului.


6. Dragostea mea mi-a dăruit...

O antologie scrisă de mai mulți autori adorați de o lume întregă, Dragostea mea mi-a dăruit... este o carte care trebuie citită neapărat de Crăciun! Ca să fie Crăciun în toată regula, trebuie să citim măcar o carte de Crăciun, iar aceasta este cartea numai bună de citit in cele trei zile de Crăciun.


7. Cum să te îndrăgostești – Cecelia Ahern

Pentru toate inimile romantice, Cecelia Ahern a venit cu un nou roman care emoționeză o lume întreagă încă de la lansare. Cum să te îndrăgostești poate fi dăruită persoanei iubite, dar și unei persoane care vreți să se îndrăgostească. Nu se știe niciodată!


8. Umbra vîntului – Carlos Ruiz Zafon


De data asta, Umbra vîntului este cartea ce trebuie dăruită iubitorilor de cărți. Cartea aceasta abordează o varietate mare de subiecte și are un pic pentru fiecare. Cu siguranță Crăciunul vostru va fi mult mai animat cu acest roman.


9. Fata din tren – Paula Hawkins

Revenind la cărțile thriller, voi recomanda cartea tuturor persoanelor care vor un Crăciun palpitant. Fata din tren nu vă va lăsa să vă plictisiți, credeți-mă!


10. Tuturor băieților pe care i-am iubit – Jenny Han

Personal, Tuturor băieților pe care i-am iubit mi s-a părut una dintre cele mai reușite cărți de dragoste din anul 2015. Povestea frumoasă te va face să te îndrăgostești, iar personajele vor ajunge să îți fie cele mai bune prietene într-un timp scurt. Numai bună pentru atmosfera de Crăciun!

Ei bine, cu cărțile acestea nu poți da greș! Sunt potrivite pentru toată lumea și fiecare are ceva special. Dacă ai ales vreo carte din această listă pe care să o dăruiești  cuiva, nu ezita să îmi spui în zona de comentarii!

Articol scris de Bianca M. Calin

  Produsul a fost adaugat in cos

Cumpărate frecvent împreună: