5 carti de religie si spiritualitate pe care trebuie sa le ai in biblioteca

 

 

Fiecare persoana ar trebui sa aiba in biblioteca sa carti din diferite domenii. Bineinteles, ar trebui sa predomine genul preferat, indiferent daca este vorba despre carti de dragoste, romane politiste sau carti de specialitate. Te incurajam si pe tine sa alegi carti diverse si sa le dai o sansa. Se spune ca din fiecare carte poti invata un lucru util, asa ca nu ai ce pierde. In cele ce urmeaza, iti vom prezenta cinci carti de religie si spiritualitate pe care orice pasionat al domeniului ar trebui sa le aiba in biblioteca. De asemenea, daca nu ai mai citit astfel de carti pana acum, poti incepe cu una dintre ele. 

 

  1. Conversatii cu Dumnezeu. Set 4 Volume + Cutie. Editie Speciala, de Neale Donald Walsch: aceasta serie literara este fara indoiala cea mai cunoscuta serie a subgenului dezvoltare spirituala. Pana in prezent, cartile au fost vandute in milioane de exemplare in intreaga lume si in anul 2006, au fost ecranizate. Conform tuturor celor care au citit pana in prezent cartile, oricine va incerca sa le inteleaga isi va schimba total viata. Cartile prezinta intrebarile ipotetice pe care orice persoana le-ar avea daca ar putea sa aiba un dialog cu Dumnezeu. 

  2. Mesajul lui Dumnezeu catre lume, de Neale Donald Walsch: acelasi autor prezentat mai devreme a scris si alte carti spirituale. Acest titlu s-a vandut pana in prezent in peste 10 milioane de exemplare si in Romania a fost tradus anul acesta. Cartea este centrata pe ideea ca tot ceea ce stim despre Dumnezeu si scopul Lui ar putea fi eronat. Conform autorului, omenirea se poate indrepta spre o transformare spirituala care va schimba in bine viitorul tuturor. 

  3. Cum a devenit Isus Dumnezeu, de Bart D. Ehrman: o carte foarte interesanta care prezinta modul in care crestinii l-au perceput pe Iisus de-a lungul timpului. Autorul subliniaza ideea ca Iisus a fost recontextualizat in functie de epoci si de locuri. Aceasta carte te poate lamuri in privinta anumitor subiecte referitoare la religie si mai ales in ceea ce il priveste pe Iisus.

  4. Codul lui Dumnezeu, de Gregg Braden:  este o carte ce isi doreste sa demonstreze faptul ca genetica are mare legatura cu Dumnezeu. Mai exact, se spune ca in interiorul ADN-ului uman se afla mesaje codificate ce leaga alfabetul biblic de codul genetic. Autorul a denumit aceasta legatura ,,limba vietii” si crede ca mesajul din spatele lui este aceleasi pentru fiecare persoana, indiferent de varsta, rasa si religie. Gregg Braden sustine ca descoperirea i-a schimbat viata si ca ar putea schimba si omenirea per total.

  5. Realitatea, spiritualitatea si omul modern, de Dr. David R. Hawkins: o carte profunda, despre cercetarea constientei de catre Dr. David R. Hawkins. Acesta isi propune sa ne arate in detaliu cum putem discerne adevarul de fals si iluzia aparentei de realitate. Autorul isi doreste sa invete oamenii cum sa isi recastige autonomia fundamentala si armonia interioara intr-o lume complexa si moderna. 

 

Acestea fiind spuse, speram sa iti placa recomandarile noastre si daca subiectele ,,religie” si ,,spiritualitate” sunt in aria ta de interes, am vrea sa stim care dintre carti ti se pare cea mai interesanta si de ce! 

 

  Produsul a fost adaugat in cos

Cumpărate frecvent împreună: