Atomic Habits – James Clear. Descopera cum poti scapa de obiceiurile toxice si cum le poti dezvolta pe cele pozitive

Daca ai probleme in a-ti schimba obiceiurile, problema nu e a ta. Problema este sistemul pe care il folosesti pentru a produce schimbarea. Obiceiurile dezadaptative se repeta iar si iar nu din cauza faptului ca nu-ti doresti schimbarea, ci din cauza faptului ca incerci sa faci schimbarea folosindu-te de strategiile incorecte. Nu te ridici la nivelul obiectivelor tale. Atomic Habits – James Clear este un volum in care vei reusi sa identifici sistemul care te poate ajuta sa atingi noi obiective, sanatoase, ideale pentru dezvoltarea ta.

 

James Clear este renumit pentru abilitatea sa de a transpune subiecte complexe in obiceiuri simple care pot fi aplicate cu usurinta in viata de zi cu zi, atat acasa, cat si la munca. Atomic Habits – James Clear este un ghid care te va ajuta sa te dezvolti astfel incat sa transformi obiceiurile bune intr-un comportament obisnuit, astfel incat cele rele sa devina imposibile. Volumul este bazat pe teorii dovedite din domenii precum biologie, psihologie si neurostiinta.

 

Lectura acestei carti va fi una inspirationala, care iti va capta si mentine interesul cu povesti adevarate impartasite de catre olimpici medaliati cu aur, artisti premiati, lideri de succes, medici si comedianti renumiti care au folosit filosofia obiectivelor mici pentru a evolua de la nivel de amatori la profesionisti in domeniile lor.

 

Rezultatul acestei lecturi va produce schimbari reale. Prin intermediul acestei carti, Clear te va ajuta sa:

 

·       iti faci timp pentru obiceiuri noi (chiar si in momentele tensionate sau super-aglomerate ale vietii);

·       iti depasesti lipsa de motivatie si vointa;

·       iti dezvolti strategii care sa-ti faciliteze succesul;

·       iti revii din momentele de decadere;

·       plus multe altele.

 

Cartea Atomic Habits – James Clear te va ajuta sa reconfigurezi imaginea progresului si iti va oferi tehnicile si strategiile de care ai nevoie pentru a atinge succesul, indiferent de domeniul vizat: sport, organizatie sau la nivel personal (renuntare la fumat, scadere in greutate, reducerea nivelului de stres) etc.

 

Iti doresti sa renunti la fumat? Cartea Atomic Habits – James Clear poate fi raspunsul pe care-l cautai. In paginile acesteia, autorul te va invata cum sa refuzi o tigara atunci cand iti este oferita, plus o multime de alte strategii care te pot ajuta sa renunti la acest comportament nesanatos. De exemplu, daca iti doresti sa slabesti, Clear iti dezvaluie unde este cel mai bine sa iti depozitezi dulciurile sau cum te pot ajuta niste agrafe de birou sa pierzi in greutate. 

 

Atomic Habits – James Clear poate fi considerata un ghid de optimizare a starii de bine. Implementarea unor interventii la nivel micro te va face sa reusesti sa iti atingi obiectivele stabilite. Tehnicile si strategiile prezentate sunt cuprinse in douazeci de capitole, structurate in sase parti. Patru dintre aceste parti sunt numite de Clear „Legi ale schimbarii comportamentale”.

 

Atomic Habits – James Clear. Cele patru legi pentru formarea unui obicei pozitiv:

·       indiciul trebuie sa fie vizibil;

·       actiunea trebuie sa fie atractiva;

·       actiunea trebuie sa fie usor de efectuat;

·       actiunea trebuie sa ofere satisfactie.

 

Citate din Atomic Habits – James Clear:

 

·   Obiceiurile atomice sunt acele mici actiuni pe care le intreprindem in mod constant si care se acumuleaza in timp pentru a produce rezultate remarcabile”.

·   Schimbarile mici, cand sunt repetate in mod constant, au puterea de a produce transformari remarcabile”;

·       Cunoasterea buclei de obiceiuri, care cuprinde patru etape: indiciu, dorinta, raspuns, recompensa, ne permite sa identificam si sa modificam eficient obiceiurile”;

·      Mediul joaca un rol crucial in formarea obiceiurilor noastre. Crearea unui mediu propice obiectivelor noastre creste sansele de succes”;

·      Este esential sa incepem cu mici pasi, sa ne adaugam obiceiuri, sa monitorizam progresul si sa fim consecventi pentru a forma obiceiuri durabile”;

·       Procrastinarea, lipsa de motivatie si distragerile sunt obstacole frecvente pe drumul formarii unor noi obiceiuri. Foloseste strategii practice pentru a le depasi”;

·       Obiceiurile nu doar ne reflecta comportamentul, ci ne si formeaza identitatea. Cultivarea obiceiurilor pozitive ne ajuta sa devenim imaginea dorita si ne stimuleaza dezvoltarea personala”;

·   Succesul in diverse domenii, inclusiv cariera, sanatatea si relatiile, este profund influentat de obiceiurile noastre. Cultivarea obiceiurilor sanatoase dezvolta baza pentru obtinerea succesului in aceste domenii”.

 

Atomic Habits – James Clear este o carte care ne vizeaza pe fiecare in parte si ne ofera raspunsurile de care avem nevoie pentru a ne atinge obiectivele. Indiferent de domeniul in care iti doresti sa faci o schimbare, volumul de fata te va ajuta sa identifici obiceiurile noi de care ai nevoie pentru a-ti atinge obiectivul!

  Produsul a fost adaugat in cos

Cumpărate frecvent împreună: