Carti care merg direct la inima, scrise de un autor roman

 

Vara este anotimpul ideal pentru a ne relaxa, pentru a ne bucura de natura, pentru a petrece timp de calitate cu persoanele dragi si de ce nu, pentru a descoperi noi hobby-uri si pasiuni. Cel mai bine ar fi sa alegeti hobby-uri care sa va ajute intr-o oarecare masura, hobby-uri care nu sunt nocive. Pentru ca trebuie sa recunoastem, unele activitati ne pot imbolnavi, daca ne ocupa tot timpul liber. De exemplu, nu stati si va uitati la televizor in fiecare weekend, de dimineata pana seara, pentru ca o sa va afecteze sanatatea: veti deveni sedentari si vederea va avea si ea de suferit. Uitati-va la serialul sau emisiunea preferata, apoi iesiti la o plimbare, socializati si daca vreti, reveniti la televizor abia apoi.


O alta activitate care v-ar putea umple timpul liber intr-un mod constructiv este cititul. Cea mai buna parte este ca acest hobby nu provoaca ,,efecte secundare” si va puteti bucura de el oriunde. Puteti citi acasa, in pat sau pe canapea, puteti citi afara, in gradina, bucurandu-va de vremea buna, puteti citi in drum spre serviciu sau in drum spre destinatia aleasa pentru vacanta, puteti citi in varf de munte sau pe plaja. Cititul o sa va dea o stare de bine si daca nu stiati deja, o sa va mentina creierul sanatos. Cateva pagini citite in fiecare zi, va antreneaza memoria si va mentine vie imaginatia.

 

Pentru ca o activitate placuta cum este cititul sa devina hobby, ar trebui sa gasiti carti care sa va placa. Incercati sa cititi diferite genuri, diferiti autori, atat straini, dar si romani. Poate va plac cartile care au mai multe pagini sau din contra, poate vreti sa cititi cat mai multe carti, dar care au mai putine pagini. Alegerea este a voastra si important este sa cititi cat mai mult.

 

Iar daca ne permiteti, vrem sa va recomandam un autor roman, ale carui carti or sa va mearga direct la inima. Este vorba despre Ileana Vulpescu, autoare care a scris 12 carti superbe, pe care va garantam ca nu o sa vreti sa le mai lasati din mana.

 

Cea mai frumoasa carte a acestei autoare este considerata Arta Conversatiei. Este un roman despre o femeie puternica, o femeie care si-a invins fricile, care a reusit sa ,,ia viata in piept” si sa isi creasca singura copilul intr-un mod frumos, drept si sincer. Toti cei care au citit aceasta carte au ramas impresionati de modul in care este prezentata eroina si de cum se desfasoara actiunea.


 

O alta carte foarte apreciata este si Ramas bun casei parintesti. Este o carte care ne aduce aminte de parinti, de bunici, de radacinile fiecaruia dintre noi si ne face sa ne analizam viata si sa ne dam seama cat de norocosi suntem doar pentru ca ne-am nascut in aceasta perioada.

 


 

Iar daca doriti, puteti sa cumparati un Pachet complet Ileana Vulpescu - Editie Aniversara - 12 carti + Caseta, la pretul de 459,50 lei. Cu siguranta o sa apreciati toate scrierile acestei autoare, asa ca un astfel de pachet va fi o incantare pentru toata familia si va intregi biblioteca voastra.

 


 Ce parere aveti despre cartile pe care vi le-am prezentat?

  Produsul a fost adaugat in cos

Cumpărate frecvent împreună: