Cartile: cel mai frumos cadou pentru persoanele dragi din viata ta!

Pentru ca este luna decembrie si perioada cadourilor, probabil te gandesti si tu in fiecare zi la ce sa le daruiesti celor dragi. Sarbatorile de iarna nu ar trebui sa fie strict despre cadouri, ci despre timp de calitate petrecut impreuna cu persoanele dragi, despre revederea prietenilor sau membrilor familiei care sunt plecati departe in restul anului si despre recunostinta de a mai trece un an peste noi toti. Sarbatorile nu trebuie sa fie comerciale, ci sa ne aducem aminte ce sarbatorim in primul rand. 

Cadourile sunt optionale, asa ca putem spune ca reprezinta un mic bonus al faptului ca vom petrece mai mult timp impreuna cu persoanele dragi nou. In cazul in care nu stii ce sa le oferi in dar prietenilor si familiei, avem sugestia ideala pentru tine: carti online. Da, anul acesta, de Sarbatori, cel mai frumos cadou poate fi reprezentat de carti, iar in continuare iti vom explica de ce! 

Cartile reprezinta un bilet catre o lume minunata, fara sa fim nevoiti sa facem un pas 

Cititul ne poarta spre lumi magice, ne transpune in locuri si timpuri la care poate nici nu ne-am fi gandit. Acum esti intr-o tara exotica, bucurandu-te de o vacanta pe care ai asteptat-o cu sufletul la gura, iar peste 10 pagini poti fi intr-o misiune secreta, intr-o tara despre care nu stii prea multe. Cartile au darul de a ne pune imaginatia la contributie si de a ne purta in lumi, timpuri si culturi diferite fara a ne deplasa. Este nevoie doar sa ne deschidem mintea si sa dam pagina dupa pagina, pana terminam povestea. 

Cititul este benefic pentru corp si minte 

Ai putea spune ca lectura este benefica doar pentru minte, insa si corpul se bucura de fiecare pagini citita. In momentul in care citesti, te relaxezi si astfel poti elimina efectele stresului. Citeste ori de cate ori simti ca ai ganduri ce nu iti dau pace sau intr-o perioada stresanta, inainte de culcare si vei observa diferenta. 

Discutiile despre lectura sunt un mod minunat de a te conecta cu persoane dragi sau chiar si cu necunoscuti 

Cartile pot reprezenta cel mai bun pretext pentru a initia o discutie cu o persoana draga si pentru a va apropia si mai mult sau de ce nu, pentru a cunoaste oameni care impartasesc aceeasi pasiune. Poti vedea pe cineva care citeste o carte pe care ai indragit-o sau te poti folosi de retelele de socializare pentru a gasi noi prieteni de lectura. 

Orice carte te ajuta sa inveti ceva 

Nu conteaza ce fel de carti citesti, deoarece din orice lectura vei avea ceva de invatat. Stiai ca sunt persoane care si-au schimbat meseria dupa ce au citit o carte si au fost entuziasmati de informatiile descoperite? Nu trebuie sa citesti doar carti dintr-un anumit domeniu pentru a invata. Chiar si dintr-o carte de dragoste poti afla informatii interesante. 

Oamenii care citesc sunt mai empatici 

Nu in ultimul rand, trebuie sa mentionam si acest aspect. Oamenii care citesc au mai multe cunostinte, sunt dispusi oricand sa asculte si alta versiune a povestii si mai ales au mintea deschisa si pot empatiza cu persoanele din jur. 

Daca vrei ca si persoanele dragi din viata ta sa se bucure de toate aceste beneficii, ofera-le carti in dar in perioada sarbatorilor!

  Produsul a fost adaugat in cos

Cumpărate frecvent împreună: