Cele mai frumoase carti de dragoste pe care le poti citi toamna aceasta, in zilele ploioase!

 

 

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/4QTfjewH4RU

 

Ce poate fi mai potrivit intr-o seara ploioasa de toamna decat sa citesti o carte de dragoste? Desi pare un cliseu, probabil ai observat si tu ca toamna iti creste apetitul pentru citit si mai ales pentru povestile de dragoste, care te vor tine cu sufletul la gura si iti vor incalzi sufletul intr-o seara tarzie de toamna. Daca nu stii ce sa mai citesti toamna aceasta, in continuare iti prezentam cinci carti de dragoste aparute anul acesta, pe care sigur le vei adora!

 

1.    Dupa ce ne-am certat. Seria AFTER Vol. 2

 

Daca iti plac cartile de dragoste un pic altfel, aceasta va intra cu siguranta in topul preferintelor tale. Si nu doar aceasta, ci toata seria After, deoarece pentru a o citi, trebuie sa parcurgi intai primul volum: After. In cazul in care ai citit deja prima carte, trebuie sa stii ca autoarea pastreaza acelasi stil de scris intrigant, iar actiunea este si mai interesanta. Dupa ce ne-am certat prezinta vietile celor doi protagonisti, Hardin si Tessa, dupa ce au hotarat sa mearga pe drumuri diferite (daca ai citit prima carte stii ce s-a intamplat). Ce se va intampla cu ei? Vor reusi sa se regaseasca? Poti afla raspunsurile doar daca vei citi aceasta carte. In plus, trebuie sa stii ca a aparut deja si ecranizarea celui de-al doilea volum, asa ca ai un motiv in plus sa te grabesti sa citesti cartea. 

 

2.    Frankissstein. O poveste de iubire

Aceasta carte a fost declarata printre cele mai bune titluri ale anului 2019 de catre numeroase publicatii, printre care: The Guardian, Financial Times, New York Times Book Review, The Washington Post si multe altele. In plus, a fost nominalizata si la Booker prize, Polari Prize si Comedy Women in Print Prize.

 

Probabil te intrebi de ce este o carte atat de apreciata si putem sa iti spunem doar ca subiectul este unul cu totul diferit, din care putem afla ca si in cele mai ciudate conditii, oamenii au nevoie de iubire. Cartea este o reinterpretare a romanului Frankenstein, iar actiunea se petrece pe doua planuri: unul in care Mary Shelley scrie romanul in anul 1816, iar altul in care in prezent, Ry Shelley isi doreste sa foloseasca inteligenta artificiala in alte moduri. Este o carte interesanta, pe care sigur o vei aprecia.

 

 

3.    Biblioteca de pe Luna

Actiunea cartii scrise de Francesc Miralles este plasata in viitor si ne invita la o calatorie pe Luna, unde un magnat excentric a intemeiat prima colonie umana. Acesta este un centru turistic pentru milionarii lumii. Acolo se afla Moira, responsabila cu telecomunicatiile si cea care i-a furat inima personajului principal, Verne. Acesta isi doreste sa ii castige inima Moirei si de aici pana la o aventura indrazneata ale carei consecinte nu vor intarzia sa apara, nu a mai fost decat un pas.

 

 

4.    Trandafirul scotian

Scrisa de o autoare romanca, Raluca Butnariu, aceasta carte o sa te cucereasca de la primele pagini. Este o poveste de dragoste clasica, dar care te va atrage ca un magnet. El este un marchiz cu o avere impresionanta, excentric si libertin, fara vreun gand de a se insura vreodata. Ea, o ducesa extrem de frumoasa, de asemenea bogata, nu ducea lipsa de curtezani. Intre cei doi parea ca se infiripa o poveste frumoasa de iubire, insa totul este doar o iluzie. Ce doi se urasc aparent, insa in secret, fiecare il doreste pe celalalt. Cum se va termina aceasta poveste? Afla comandand aceasta carte superba!

 

 

5.    Pactul

 

Pactul - Off Campus este un bestseller scris de catre Elle Kennedy si care deja a atras ca un magnet milioane de persoane din intrega lume. Este o carte despre doi studenti care ar face orice pentru persoana pe care si-o doresc. Hannah isi doreste o intalnire cu baiatul de care ii place de ceva timp si singura modalitate prin care poate face acest lucru este cu ajutorul lui  Garrett, capitanul echipei de hochei. El isi dorea sa termine facultatea si sa joace la profesionisti, insa o nota proasta ii ameninta viitorul. Pentru a-si indeplini visul, accepta sa o ajute pe Hannah si sa aranjeze o intalnire cu baiatul pe care il placea, insa intre cei doi se aprinde flacara dorintei si astfel Garrett are un nou obiectiv: sa o cucereasca definitiv pe Hannah.

 

 

Speram ca aceste carti sa fie pe placul tau si sa le alegi pentru serile ploioase de toamna!

  Produsul a fost adaugat in cos

Cumpărate frecvent împreună: