In cadourile de Craciun, include si aceste carti care au schimbat milioane de vieti!

 

Luna magica din an se apropie cu pasi repezi. Nu-i asa ca si tu abia astepti venirea Sarbatorilor de Iarna? Este un prilej bun de a petrece momente speciale alaturi de persoanele dragi tie, de a te relaxa dupa un an de munca si de a-ti face planuri pentru noul an, care bate la usa. Bineinteles, probabil te gandesti si la cadouri. Desi ne plac tuturor, aceasta perioada din an nu ar trebui sa se concentreze in jurul lor. Acestea ar trebui sa fie un bonus, nu sa fie cele mai importante. Uita de latura comerciala a sarbatorilor si incearca sa le privesti asa cum o faceai in copilarie: ca un prilej de a petrece timp de calitate alaturi de familie si de prieteni.

 

Bineinteles ca vei darui cadouri, insa incearca sa alegi ceva folositor, ceva care sa fie cu adevarat pe placul celor dragi tie. Poti chiar sa ii intrebi, intr-un mod subtil, ce le lipseste si de ce s-ar bucura cel mai tare. Iti garantam ca vei fi surprins de raspunsuri, comparandu-le cu tot ceea ce iti doreai tu sa le oferi drept cadouri.

 

Iar daca nu vrei sa intre la banuieli sau pur si simplu vrei sa le faci o surpriza in adevaratul sens al cuvantului, ar trebui sa iti indrepti atentia spre cadouri simbolice. De exemplu, daca vrei sa oferi cuiva un glob de sticla cu lichid in interior, genul de glob pe care il intorci si ai impresia ca ninge in interiorul sau, alege unul cu un peisaj deosebit sau cu orice altceva in afara de Mos Craciun sau motive de Craciun. De ce? Pentru ca reprezinta o decoratiune superba si ar fi pacat sa nu poate fi expusa tot timpul anului.

 

Si bineinteles, nu uita si de cadourile pentru suflet, cum sunt cartile. Este o idee excelenta sa oferi cuiva in dar carti, pentru ca tuturor ne plac. In plus, poti alege carti cu subiecte puternice, poate chiar carti ce au schimbat vietile a milioane de oameni, cum este si seria literara Conversatii cu Dumnezeu, de Nealle Donald Walsch. Probabil ai auzit si tu de aceste carti fenomen, care au avut si inca au un succes incredibil. Iar perioada de Craciun este ideala pentru o astfel de lectura, pentru oricine.

 

Sunt carti pe care daca le vei citi si tu, vei observa ca abordeaza subiecte de interes pentru toti oamenii. Fiecare persoana are framantarile sale si momentele sale dificile in viata. Iar aceasta carte este menita sa raspunda tuturor intrebarilor pe care o persoana le-ar putea avea, in legatura cu existenta sa pe Pamant.

 

Aceasta serie literara nu s-a incheiat, pentru ca autorul are de gand sa mai lanseze si alte carti, asa ca daca ti-a starnit si tie interesul, trebuie sa stii ca vor mai urma si alte carti. Reprezinta cadoul ideal pentru oricine isi doreste o lectura usoara si linistitoare.

 

Ce spui despre ideea noastra de cadou de Craciun? Ai darui aceste carti persoanelor dragi din viata ta? Ti-ar placea sa le citesti si tu

  Produsul a fost adaugat in cos

Cumpărate frecvent împreună: