Lumea magica a cartilor, acum si online!

 

Ati cumparat pana acum carti dintr-o librarie online? Daca raspunsul este nu, atunci trebuie sa cititi in continuare si sa va convingeti de avantajele unei astfel de librarii. Probabil cumparaturi online ati mai facut, insa nu sunteti convinsi ca ati putea alege o carte doar uitandu-va la ea pe un monitor. Si este adevarat ca nimic nu se compara cu experienta de a merge intr-o librarie, de a vedea cartea dorita sau de a descoperi alte carti, de a petrece zeci de minute in compania cartilor si de a simti mirosul lor. Insa, daca timpul vostru este limitat, de ce sa nu profitati de avantajele tehnologiei si sa nu primiti cartile acasa? Decat sa suspinati si sa visati la cartile pe care le doriti de ceva timp, mai bine dati o comanda online si sunteti fericiti.

 

Si va garantam ca o sa va placa sa cumparati carti online. In primul rand, veti economisi bani. O librarie online are mai putini angajati decat o librarie clasica, sediul in care functioneaza nu are chiria atat de ridicata ca a unei librarii clasice si sa nu mai spunem de alte cheltuieli cu intretinerea si utilitatile. Din start, o librarie online isi permite sa faca profit cu un adaos mult mai mic decat cel practicat de o librarie clasica. Iar acest lucru atrage mai multi clienti, care au si ei de castigat, prin intermediul preturilor mai mici.

 

Apoi, avantajul timpului liber. Stim cu totii cum este traficul, mai ales in marile orase. Cand iesiti de la munca, ati vrea doar sa ajungeti acasa cat mai repede, iar cand mergeti la cumparaturi, vreti sa luati doar strictul necesar. In loc sa pierdeti o ora sau doua mergand la o librarie clasica, mai bine comandati cartile si timpul liber il petreceti in alt fel.

 

Am mentionat ofertele? Este suficient sa va uitati din cand in cand pe site-urile librariilor online pentru a vedea cate oferte tentante sunt. Fie pachete de carti, fie carti cu pret promotional, carti la care se ofera si un mic cadou si lista continua. In librariile clasice, ofertele nu sunt la fel de des intalnite.

 

 

De varietatea de carti ce parere aveti? O librarie online va avea mereu mai multe carti la vanzare decat o librarie clasica. Asa ca daca nu ati gasit o anumita carte intr-o librarie clasica, fiti siguri ca va fi disponibila online, la doar un click distanta.

 

Si tot prin intermediul unei librarii online, puteti pre-comanda carti. Nu mai trebuie sa asteptati lansarea oficiala si apoi sa va faceti griji ca poate nu prindeti un exemplar din cartea dorita si apoi trebuie sa asteptati din nou. Lansati o pre-comanda pe site, iar la data anuntata veti primi cartea acasa. Simplu si rapid.

 

Argumente in favoarea librariilor online ar mai fi, insa momentan credem ca sunt suficiente pentru a va atrage atentia si pentru a va hotari sa le acordati o sansa. Daca va doriti sa cititi carti noi si nu aveti timp sa mergeti la cumparaturi, comandati-le online si va garantam ca nu veti regreta!

  Produsul a fost adaugat in cos