Top 10 cărți de citit vara aceasta

Vara este momentul perfect pentru a te răsfăța cu plăcerea de a citi. Fie că te relaxezi pe plajă sau te bucuri de o după-amiază liniștită în curte, o carte bună te poate transporta în lumi noi și îți poate aprinde imaginația. Cu o serie de lansări fabuloase în acest an, am alcătuit o listă cu 10 cărți care promit să te captiveze, să te inspire și să te distreze vara aceasta.

 

Nopți în Marrakech

 


 

Nopți în Marrakech este o lectură captivantă de vară, inspirată dintr-o poveste adevărată.

O carte vibrantă, plină de descrieri fermecătoare ale Marrakechului, o poveste provocatoare despre cultura tinerilor din anii 60, într-o lume la care cei mai mulți pot doar visa. Din exterior, viața Talithei pare perfectă. Deja un model faimos și actriță la numai douăzeci de ani, ea se mută din Londra într-un palat din Marrakech, împreună cu soțul ei, Paul Getty, moștenitorul celebrei familii de bogătași. Acolo, Talitha strânge în jurul ei artiști din toate domeniile, de la membrii trupei The Rolling Stones la designerul Yves Saint Laurent, dând frâu liber iubirii, artei, unei vieți fară opreliști.

 

O nuntă un pic mortală

 


 

Într-un weekend nebun, Meddy Chan pătrunde într-un vârtej de evenimente bizare: o întâlnire pe nevăzute care se transformă într-un accident nefericit și un cadavru ascuns într-un frigider pentru prăjituri de la o nuntă de miliardari.

Însă haosul ia o turnură surprinzătoare când iubirea sa din liceu apare pe neașteptate, în mijlocul acestei aventuri de groază.

 Urmează o cursă contracronometru pentru a evita acuzațiile de crimă, a-și recuceri inima trecutului și a crea o nuntă de basm.

 

Ultima iubire a lui Arsène Lupin

 


 

Un roman magistral ce aduce un nou suflu vieții celui mai celebru gentleman hoț din literatură, Arsène Lupin.

Cu o intrigă palpitantă și o scriitură captivantă, "Ultima iubire a lui Arsène Lupin" te va purta într-o călătorie incredibilă prin Parisul interbelic, unde misterul și aventura se întrepătrund în mod fascinant. Vei explora ascunzători secrete, vei decripta indicii și vei fi martorul unei povesti de dragoste tulburătoare care îți va captiva inima. 

 

 Vara în care am spus doar DA


 

Înainte să-și înceapă viața de adult, Rachel acceptă o provocare: vreme de o vară întreagă va accepta tot ce-i va propune viața, va spune doar DA.

De când se știe, Rachel a fost un copil-model. Odată cu terminarea ultimului an de liceu însă, ar dori ca, în sfârșit, să sărbătorească... dar ce anume? Când trage linie, observă că și-a petrecut toată adolescența spunând NU. A spus NU petrecerilor, aventurilor și, în special, băieților. Așa că-i vine o idee trăsnită și haioasă: în această vară va spune doar DA.

Ar vrea să plece într-o călătorie peste hotare? Să meargă la un party unde să joace beer-pong? Să trăiască experiențe noi și să facă greșeli mai mici sau mai mari? Să reînnoiască prietenii vechi și să se îndrăgostească la prima vedere?

 

Never Never

 


 

O poveste de iubire plină de mister, așa cum nu s-a mai scris până acum.

Charlie Wynwood și Silas Nash au fost cei mai buni prieteni încă de când au învățat să meargă. S-au îndrăgostit unul de celălalt de la paisprezece ani. Dar într-o dimineață… au devenit complet străini. Primul lor sărut, prima ceartă, momentul în care s-au îndrăgostit… amintirile acestea s-au evaporat. Din ce cauză s-a întâmplat totul? Care este adevărul?

Cu cât află mai multe despre relația lor, cu atât mai mult se întreabă de ce au hotărât să fie împreună. 

 

S-a întâmplat într-o vară

 


 

Piper Bellinger e bogată, are influență, iar reputația sa de petrecăreață face ca paparazzi să fie mereu pe urmele ei. După ce lucrurile – și consumul de șampanie – scapă de sub control în timpul unei petreceri, Piper ajunge la închisoare, iar tatăl sau vitreg decide că tânăra are nevoie de o lecție, așa că o lasă fară bani și o trimite să învețe ce-i responsabilitatea alaturi de sora sa, obligandu-le să plece în Westport, să se ocupe de barul familiei.

După nici cinci minute în pitorescul orășel, Piper îl întâlnește pe căpitanul Brendan Taggart, un tip masiv, cu barbă, care e convins că ea n-o să reziste nici măcar o săptămână fără luxul cu care e obișnuită. Numai că Piper e hotărâtă să le demonstreze tatălui ei vitreg și localnicului sexy și morocănos că are mai multe de oferit, nu doar drăgălășenia. 

 

Hotelul Portofino

 


 

Un roman perfect pentru fanii Downton Abbey și The Crown, transformat într-un serial de succes, cu Natascha McElhone în rolul principal.

În 1926, pe Riviera italiană, în Hotelul Portofino, prosecco-ul curge în valuri, iar rafinații gliteratti se bucură de soarele care strălucește cu putere. Însă încep să se adune nori negri...

Hotelul Portofino a început să funcționeze doar de câteva săptămâni, dar proprietarei sale, Bella Ainsworth, i se pare deja că problemele au devenit insurmontabile. Clienții din lumea bună au o mulțime de pretenții și sunt aproape imposibil de mulțumit, iar ea a ajuns tintă comploturilor puse la cale de un politician local corupt. 

 

Carrie Soto se întoarce

 


 

Carrie Soto este aprigă, iar hotărârea ei de a căștiga cu orice preț nu a făcut-o populară. Dar, până la retragerea ei din activitatea sportivă, a fost cea mai bună jucătoare de tenis din lume. A doborât toate recordurile posibile și a câștigat douăzeci de titluri de Grand Slam. Dacă o întrebi pe Carrie, a învins pe drept de fiecare dată, căci nu s-a ferit de sacrificii pentru a deveni cea mai bună, avandu-l drept antrenor pe tatăl ei, Javier. El însuși fost campion, Javier s-a ocupat de pregătirea temeinică a fiicei sale de când aceasta era o copilă.

La șase ani de la retragerea din activitate, Carrie se află în tribunele de la US Open, turneul din 1994, și privește cu uimire cum recordul îi este smuls de o jucătoare agresivă și uimitoare pe nume Nicki Chan.

La 37 de ani, ia așadar decizia surprinzătoare de a reveni pe teren, antrenată de tatăl ei, pentru un ultim sezon competițional, în încercarea de a-și recupera recordul. 

 

Termene și condiții. Seria Miliardarii de la Dreamland, vol. 2

 


 

„Autoarea propune o mulțime de teme – dușmanii care se transformă în iubiți, diferența de vârstă relativ mare dintre partenerii de cuplu (24/36), iubirea care se înfiripă la serviciu, căsătoria de conveniență, tipul morocănos versus fata veșnic optimistă –, iar povestea își păstrează prospețimea și ritmul trepidant.” jeevesreads.com

Declan

Îmi e scris să devin următorul director executiv al imperiului media pe care îl deține familia mea. Singurul impediment? Clauza de moștenire a bunicului. Să-i împlinesc ultima dorință, aceea de a mă căsători și de a avea un urmaș, părea o misiune imposibilă, până când asistenta mea personală s-a oferit să mă ajute. Căsătoria noastră trebuia să fie soluția perfectă pentru cea mai dificilă dintre problemele cu care mă confrunt.

Iris

Planul meu de a mă căsători cu Declan era simplu. Teoretic. Ne mutăm împreună. Organizăm o nuntă de ochii lumii. Facem un copil. Stabilim reguli pentru a preveni orice fel de probleme. Reguli care nu ar trebui niciodată încălcate, oricât de mult mă tentează Declan. 

 

 Septembrie în Shiraz

 


 

Roman ecranizat, cu Salma Hayek și Adrien Brody în rolurile principale.

După revoluția iraniană din 1979, negustorul de bijuterii Isaac Amin este arestat și acuzat pe nedrept de spionaj în favoarea Mossad-ului, din cauza averii și a originii evreiești. Îngrozită de dispariția lui, familia să trebuie să supraviețuiască în această nouă lume a cruzimii și a haosului, asistând neputincioasă la prăbușirea a tot ceea ce cunoscuse și iubise până atunci.

În vreme ce Isaac îndură terorile închisorii, iar soția sa îl caută cu disperare, copiii lui se confruntă cu înțelegerea noilor valori și perspectiva unei călătorii extrem de periculoase.

 

✨ Aceste cărți sunt doar începutul aventurilor literare care te așteaptă în această vară.

Nu te opri aici! Urmează drumul pasiunii tale pentru lectură și descoperă mii de alte titluri pe Librex.ro! Explorează selecția noastră de bestsellere, descoperă multe alte noi apariții, pachete captivante, la prețuri speciale.

Așadar, profită la maximum de această vară și lasă magia cărților să te însoțească oriunde vei merge!

  Produsul a fost adaugat in cos