Retete pentru Postul si Sarbatoarea Pastelui
- - 20%
17.99 Lei
14.39 Lei
Economisesti 3.60 Lei
Transport gratuit pentru comenzi peste 199 lei
Descriere
Cartea reprezinta o culegere de zeci de retete delicioase, potrivite atat pentru perioada Postului Pastelui (27 februarie – 15 aprilie la ortodocsi si 22 februarie – 8 aprilie la catolici) cat si pentru masa festiva de Paste (care in 2023 este in 16 aprilie – la ortodocsi si in 9 aprilie la catolici)
De asemenea, la finalul cartii sunt prezentate descrierile si proprietatile terapeutice ale mai multor legume si fructe.
CUPRINS (SELECTII)
UN GAND DIN PARTEA AUTOAREI
Painea si familia
SALATE SI GUSTARI
Cartofi noi cu rozmarin
Baba ghanoush (salata de vinete)
Pasta buna la toate…
SUPE CIORBE
Supa‑crema de cartofi cu ciuperci
Supa de legume cu grau
Supa de macris
Supa cu verdeturi de primavara
FEL PRINCIPAL
Mancarica…
Peste pentru praznicul Bunei Vestiri
Peste pentru masa de Florii
Peste pentru masa de Florii
Pilaf de urzici
MASA DE PASTE
Salata cu miel
Drob de miel
Oua umplute pentru Paste
Bors de miel (pentru un bors de cca 3 litri)
Pulpa de miel umpluta
Pasca
Cuiburi de viespi
DULCIURI
Biscuiti dulci‑iuti
Desert cu… energie
Mucenici moldovenesti de post
Desert pentru praznicul Bunei Vestiri
Desert pentru masa de Florii
Salata (altfel) de fructe
FRUCTE, LEGUME, SEMINTE SI IERBURI DIN BUCATARIA ORIENTALA
Lamaia, Lintea, Maslinele, Menta, Nautul, Patrunjelul, Rodia, Sumacul, Susanul
Carte realizata in parteneriat cu Lumea Credintei
Titluri de la acelasi autor
Lasa un review